Gene mai lungi și mai frumoase: Trei ingrediente care îți accelerează creșterea genelor

0

Când vine vorba de frumusețe și îngrijire, multe femei preferă să utilizeze ingrediente naturale pentru a obține efectul dorit. Există câteva ingrediente care pot accelera procesul de creștere a genelor, oferindu-ți o privire mai intensă.

Trei ingrediente care îți accelerează creșterea genelor

Multe femei își doresc gene voluminoase și dese, fără a recurge la gene false sau extensii permanente. Poți obține acest efect cu ajutorul unor ingrediente naturale, aplicate pe gene pentru a stimula creșterea. La fel ca firul de păr, genele au nevoie de hidratare și hrănire la rădăcină pentru a crește rapid și a nu cădea.

Poți apela la un amestec de uleiuri naturale, care hidratează genele și le ajută să crească. Ai nevoie de: o linguriță ulei de ricin, o linguriță ulei de migdale dulci și o linguriță ulei de cocos. Pune amestecul într-un recipient curat și folosește o pensulă sau o periuță de la rimel mai veche, spălată, pentru a aplica masca de uleiuri pe gene.

Aplică o cantitate mică seara, înainte de culcare, după ce te-ai demachiat și ai urmat rutina de îngrijire a tenului. Distribuie uniform amestecul de uleiuri pe gene, fără a exagera cu cantitatea. Uleiul se va scurge și va ajunge oricum la rădăcina firelor. Uleiurile nu provoacă usturimi la nivelul ochilor și pot fi folosite și de persoanele cu pielea sensibilă.

Ce să faci ca să nu îți mai cadă genele

Unele femei se confruntă cu căderea genelor, mai ales atunci când se demachiază. Pentru a evita pierderea genelor, urmează aceste sfaturi:

  • Folosește un demachiant eficient: Alege un demachiant care dizolvă ușor urmele de machiaj, astfel încât să nu fie nevoie să insiști și să apeși prea tare pe gene.
  • Evită rimelul waterproof: Rimelul waterproof și produsele de machiaj foarte rezistente se demachiază cu dificultate și pot cauza pierderea genelor. Utilizează-le doar pentru ocazii speciale.
  • Alege produse pe bază de cremă sau de ulei: Pentru a dizolva machiajul, folosește un demachiant pe bază de cremă sau ulei. Masează ușor zona ochilor până când rimelul și celelalte produse se dizolvă.
  • Șterge machiajul delicat: După ce machiajul s-a dizolvat, șterge-l cu o dischetă demachiantă fără a insista sau a apăsa prea tare pe zona ochilor.

Sursa: ego.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here