Hamac de birou, răsfăț pentru picioarele tale

0

Îţi trebuie un astfel de hamac penttru că stilul de viață modern presupune mult timp petrecut în faţa calculatorului, iar pe fondul sedentarismului unele mișcări simple pot deveni agresive pentru coloana vertebrală. Pentru a avea o poziţie corectă pe scaun trebuie să menții coloana dreaptă, picioarele usor despărţite, cu genunchii la 90 de grade și gleznele pe aceeaşi linie. Genunchii trebuie să fie îndreptaţi înainte, nu înspre interior sau exterior, si nu se recomanda să stai picior peste picior pentru că circulaţia la nivelul membrelor va fi îngreunată.

Cum ar fi, însă, să îți poți odihni picioarele într-un hamac în timp ce lucrezi la birou? Acest lucru este acum  posibil datorită acestui minihamac ajustabil pe care îl poți atașa mesei de lucru. Rolul hamacului Fuut este de a susține picioarele utilizatorului într-o poziție relaxantă și poate fi reglat pe două niveluri.

hamac2

 

hamac1

Acesta este dotat cu cleme prin care poate fi atașat de orice masă, este disponibil în șase versiuni cromatice și costă 30 de dolari. Dezavantajul este că persoanele foarte înalte ar putea fi nevoite să îndepărteze destul de mult scaunul de birou pentru a-și putea odihni picioarele în acest hamac, dar dacă folosești o tastatură wireless îți poți permite acest lucru.

Și pentru că în vara acestui an se poartă și hamacele care susțin tot corpul, îți recomandam câteva modele pe care cu siguranță le-ai lua cu tine în vacanță.

 

 

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: connectdesign.co.kr

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here