Hornbach organizează luna aceasta o expoziţie de aranjamente florale pentru Crăciun

0
Orhidee lla Hornbach

În perioada 03.12.2014 – 27.12.2014, Hornbach organizează o expoziţie de aranjamente florale speciale de Crăciun unde clienţii pot alege din 30 de modele create pentru Sărbătorile de Iarnă.

”Cele mai căutate aranjamente sunt cele care folosesc orhideea, iar acest lucru se datorează faptului că această floare, în sine, este preferată de clienţi, înregistrând cele mai mari vânzări din sortimentul de flori în ghiveci” a spus Mugurel-Horia Rusu.

 

Vizitatorii pot vedea la expoziţie şi aranjamente cu Echeveria, plantă care străluceşte în noapte, sau unele şi mai complexe, care conţin şi alte elemente precum măşti decorative, pânză colorată, fire ornamentale argintii sau aurii, mici globuri sau stele pentru pomul de Crăciun. De asemenea, anul acesta retailerul aduce și aranjamente florale pentru exterior, pe lângă cele destinate spaţiului interior.

 

 

 

În zona din interiorul magazinului clienții pot alege dintr-o gamă variată de peste 100 de articole din categorii precum plante de interior, seminţe, unelte, ghivece, soluţii speciale etc., iar în zona de exterior pot găsi diverse plante şi articole pentru amenajarea grădinii. În această zonă sunt cuprinse articole ce ţin de partea tehnică cum sunt sisteme de irigaţii, maşini de tuns iarba, unelte diverse.

Pe lângă aceste produse, clienţii mai pot alege în magazinele Hornbach şi maşini electrice de la diverși producători. Retailerul pune la dispoziţia clienţilor şi serviciul de rezervare cu ridicare ulterioară, servicii de comandă specială pentru modele din cataloagele listate în magazine sau servicii de tăiere precisă a materialelor achiziţionate ce urmează a fi prelucrate cu ajutorul maşiniilor electrice.

Grupul Hornbach a fost fondat în anul 1877 şi este unul dintre principalii lideri de pe piaţa magazinelor de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa. Compania activează în 9 ţări europene precum Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România, și deține 145 de magazine.
Hornbach a deschis în România primul magazin în 2007, iar în acest moment deţine trei magazine în Bucureşti respectiv Berceni, Militari şi Baloteşti, unul în Braşov şi unul în Timişoara.

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here