HTGps, un sistem de monitorizare și de securitate pentru mașină

0

Sistemele GPS de monitorizare a flotei aduce avantaje certe companiilor de transport. Un sistem global de acest tip este HTGps, dezvoltat pentru toate teritoriile, accesibil prin internet de oriunde în lume.

Datele obținute se pot vizualiza pe harta digitală Google care acoperă rețeaua rutieră detaliata la nivel de stradă cu număr în toate țările dezvoltate din lume .

De asemenea este înzestrat cu toate funcțiile care asigura protecția vehiculului, urmărirea acestuia în mod on-line și în timp real.

Aplicația este dezvoltata în întregime cu funcții integrate de management și dispecerat pentru a facilita economii și beneficii concrete în timpul utilizării dar și pentru modelarea ei cat mai ușoara pe nevoile utilizatorului ,putând foarte simplu sa folosească și echipamentele pe care utilizatorul le are dejа cumpărate de la alta societate!

Prin intermediul HTGps, utilizatorul poate obține informații de baza, cum ar fi porniri, sosiri, locul și timpul opririlor și totalul acestora (foaie de parcurs), kilometri , viteza și drumul parcurs, dar și consum normat de aplicație, consum și litrii combustibil prin sonda litrometrică, sau consum, litrii combustibil și kilometraj de la bord prin CAN.

De asemenea, situația timpilor de mers, a orelor de lucru în interval de timp la alegere (lunar, zilnic etc.), traseele și opririle vehiculului pe hărți digitale, cu opțiuni de mărire/micșorare, monitorizarea nivelului de combustibil și eventualele extrageri din rezervor, precum și diferențierea utilizării în interes serviciu / personal.

Aplicația permite colectare informații de la senzori digitali și analogici (deschideri ușă remorcă, încălzire cabină etc.), cuplarea dispozitivului GPS la alarma mașinii și transmiterea de alarme prin SMS, vizionarea directă pe hărți digitale ale drumurilor aglomerate sau libere.

Alte funcții permit trimiterea direct șoferului a foii parcurs (ruta) predefinită, din aplicația web, optimizarea rutei predefinite automată sau selectivă și colectarea de informații despre puncte de interes vizitate sau nevizitate, comunicarea cu mașinile și depășirea limitelor legale de viteză. De asemenea, asigură managementul cheltuielilor pe fiecare mașină sau pe toata flota, avertizare, cu timp prestabilit, înainte de a expira rovigneta, asigurarea sau alte consumabile ale mașinii, setarea și trimiterea rapoartelor la interval de timp prestabilit prin e-mail, dar și oprirea motorului, chiar și secvențial, din mers.

Printre avantajele aduse de sistemul HTGps se numără controlul asupra parcului auto, care permite controlarea traseelor mașinilor, permițând utilizările nepermise, timpul condus real va fi înregistrat, iar timpul petrecut la locațiile sau la sediile secundare vor fi cunoscute.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here