Idei moderne de bucătărie pentru un design elegant

3

Estetica modernă standard este de natură netedă și minimalistă. Bucătăriile moderne sunt cunoscute pentru spațiul neaglomerat și funcțional. Frumusețea designului modern constă în simplitatea sa funcțională: linii drepte, culori neutre, suprafețe și texturi neaglomerate. Aceste caracteristici sunt ușor de transpus într-o bucătărie. 

Ideea în designul modern este că totul servește unui scop și totul își are locul său. Fără dezordine înseamnă linii mai curate pentru a sublinia o estetică modernă.

Paleta de culori pentru bucătărie modernă

stil de viață modern în bucătărie

Culorile care alcătuiesc un design modern de bucătărie sunt în primul rând neutre, cu stropi îndrăzneți sau note de culoare. Culorile pe care le veți găsi cel mai adesea într-o bucătărie modernă sunt albul, negrul, griul și alte tonuri neutre sau chiar naturale, cum ar fi lemnul deschis.

În ceea ce privește culorile de accent pentru a atrage atenția, culorile îndrăznețe sunt binevenite în cantități mici în designul modern, cum ar fi culorile primare strălucitoare, cum ar fi roșu, albastru și galben.

Optează pentru dulapuri cu design minim

dulapuri de bucătărie albe moderne

Ușile fără rame în stil plăci sunt cel mai popular stil modern de ușă de dulap . Dacă nu doriți să vă înlocuiți complet dulapurile, puteți oricând să înlocuiți doar ușile pentru a obține stilul modern dorit.

Bucătăriile moderne vor evidenția dulapurile în culori neutre, dacă nu în tonuri de alb sau gri. Dulapurile albe lucioase, în special, sunt destul de populare în design-urile moderne de bucătărie, deși albul mat se potrivește și el.

Blaturi clare

blat de bucătărie modern curat

Cuarțul sau marmura ar fi materiale binevenite într-o bucătărie modernă, în special blaturile de cuarț proiectate.

Când vine vorba de culoare, selectați blaturi cu tonuri neutre pentru a vă îmbunătăți bucătăria modernă. Orice culoare prea îndrăzneață sau excesiv de venos nu se potrivește neapărat cu schema de culori modernă neutră.

Podele neutre pentru Focus

pardoseală modernă neutră pentru bucătărie

Într-o bucătărie modernă, este puțin probabil ca podeaua ta să fie o piesă de excepție. O pardoseală cu tonuri neutre ar sublinia cel mai bine o bucătărie modernă pentru a permite altor puncte focale să vă atragă atenția. Pardoselile albe, gri deschise sau negre ar fi ideale într-o bucătărie modernă.

Elementele sau culorile naturale funcționează bine cu podelele moderne, în special tonurile naturale de lemn, care pot fi obținute prin plăci de vinil de lux (LVT) sau gresie.

Strategic Deco Art

lucrări de artă din bucătărie modernă

Lucrările de artă sunt una dintre modalitățile preferate de a adăuga un pic de culoare unei bucătării moderne.

Arta deco care se încadrează în stilul modern ar fi una până la trei piese de artă prezentate pe pereți, cum ar fi arta abstractă sau o serie scurtă de fotografii.

Rămâneți la rame simple sau la piese de artă fără rame pentru a păstra tema modernă. În mod similar, cel mai bine este să evitați arta cu ornamente adăugate sau detalii complexe.

CITEȘTE ȘI 4 scaune de birou elegante și confortabile pentru biroul de acasă

3 comentarii

  1. […] Estetica modernă standard este de natură netedă și minimalistă. Bucătăriile moderne sunt cunoscute pentru spațiul neaglomerat și funcțional. Frumusețea designului modern constă în simplitatea sa funcțională: linii drepte, culori neutre, suprafețe și texturi neaglomerate. Aceste caracteristici sunt ușor de transpus într-o bucătărie.  Ideea în designul… Cititi mai multe aici: Idei moderne de bucătărie pentru un design elegant […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here