Idei pentru nișe în pereți

0

Un mod simplu de a salva din spațiul unei încăperi mici este folosirea nișelor.  Pe lângă faptul că sunt practice, nișele în pereți pot fi folosite pentru a da camerei sau bucătăriei un aer boem, unde se pot amplasa obiecte de decor. CasoTeca îți prezintă câteva idei pentru nișe în pereți pe care le poți pune în practică.

La baie

Pentru a depozita numeroasele recipiente cu produse pentru îngrijirea corporală, folosește nișele pentru a salva din spațiu. Acestea sunt practice pentu spațiile mici tocmai pentru că sunt precum rafturile încorporate în perete. Poți amenaja nișe pe peretele de lângă cadă, iar pentru a le scoate în evidență folosește faianță de mici dimensiuni și de diferite culori. Mai poți amenaja nișe chiar și în spațiul de deasupra toaletei sau în pereții laterali. Pentru o nișă mai specială, cu aer rustic, se pot folosi bucăți mari de lemn pe post de rafturi.

baie8

baie7

baie6

Beautiful Shower Tile Ideas Glass Cover Shower Metalic Shower

baie2

baie4

În bucătărie

Și în bucătărie, nișele sunt de mare ajutor, mai ales atunci când ai mai multe produse care în mod normal stau pe blat. Dacă sunt mai mari, nișele pot ține locul corpurilor grele de mobilier, iar dacă sunt mai mici, atunci ai un spațiu în plus unde poți depozita condimentele sau prăjitorul de pâine. Iată mai jos câteva idei.

bucatarie2

bucatarie4

bucatarie6

bucatarie5

bucatarie3

bucatarie

În camera de zi

Nișele sunt utile și atunci când decorezi  camera de zi, mai ales dacă vrei să salvezi  din spațiu. Câteva rafturi din lemn masiv pot fi amplsate într-o nișă. Pe noile rafturi astfel create pot fi depozitate cărți și obiecte de decor. Pentru a simula forma unui dulap, poți amplasa pe marginile nișei lemn sculptat ca în imaginea de mai jos. Iar dacă ai  multe flori în casă, nișa este un loc ideal unde le poți amplasa.

living

living2

living3

living4

living7

living8

living10

living9

 

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here