5 trucuri să-ți înveseleşti casa în culori pastelate

0

Designerii, sau oricine se pricepe la culori, folosesc pastelurile pentru a conferi o lumină blândă şi veselie unui proiect. Chiar dacă unii adulţi preferă să rezerve nuanţele pastelate pentru camerele copiilor, sunt câteva trucuri inteligente care îţi pot transforma casa într-un spaţiu elegant şi modern. Iată 5 trucuri să-ți înveselești casa în culori pastelate.

Aceste mini glastre, colorate în nuanţe pastelate, sunt un mod adorabil de a-ţi decora biroul. Dimensiunile lor reduse îţi permit să te joci cu aranjamentul, iar culorile le ajută să se integreze perfect.

ghiveci

Aceste scaune pentru adulţi şi copii sunt o modalitate perfectă de a da senzaţia de aer liber în interiorul locuinţei. Deoarece sunt obiecte de mobilier dedicate, în principal, spaţiilor exterioare, le poţi plasa în apropierea unui balcon deschis sau într-un colţ confortabil din casa ta.

scaune

Cel mai simplu mod de a folosi nuanţele pastelate în locuinţa ta ar fi să le dedici un perete întreg. Dacă vopseşti un perete de cărămidă oferi nunanţelor pastelate o oarecare textură şi dimensiune.

perete pastel

Nu trebuie să te limitezi la un singur aspect al casei. Această zonă dedicată biroului foloseşte roz deschis şi azuriu atât pentru mobilier, cât şi pentru pereţi. Lemnul de culoare deschisă al biroului, rafturilor şi al picioarelor scaunelor, ajută la crearea unei senzaţii de relaxare.

birou pastel

Este adevărat că nuanţele populare precum verdele mentă şi tonurile pastelate de roşu-violet nu sunt pentru toată lumea, dar la fel de adevărat este şi faptul că nu toţi vor o atmosferă veselă şi jucăuşă în casa lor. Un alt mod de a include pastelurile este să mergi pe culori discrete cum ar fi gri-taupe, muştar deschis şi nuanţele de gri estompat.

taup

 

gri pastel

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here