Idei pentru pereții din baie

0

Dacă sunteți în căutarea unor idei de decor pentru pereții băii care să fie puțin mai atrăgătoare decât alegerile obișnuite, vă puteți gândi la alegerea unui model 3D sau un tapet. Acestea sunt două idei care se află în tendință atunci când doriți să aveți o baie cu adevărat unică, indiferent de dimensiunea și stilul ei.

Modelul 3D pentru a oferi textură


Utilizați modelul 3D pentru a aduce o dimensiune texturală pentru a acoperi suprafețele dure ale unei băi. Fie că vă plac modelele geometrice sau modele care reprezintă natura, precum frunzele sau florile, fiecare alegere este potrivită pentru a oferi o amprentă originală băii.

Modele murale


Picturile murale supradimensionate oferă un impact ușor sesizabil, care atrag atenția oricui. Orice pictură care vă place se poate regăsi în baia dumneavoastră. Modelele murale pot fi atât sub forma unor plăci de faianță, fie unui tapet viu colorat.

Tapet cu modelul frunzelor amazoniene

Fiind o cameră mai mică, baia este potrivită pentru alegerea unui tapet în modele și imprimeuri îndrăznețe. Fie că alegeți un tapet cu imprimeul unei jungle pline de copaci sau că optați pentru un model de frunze viu colorate cu nuanțe de verde, alegerea este una potrivită, verdele este culoarea anului în toalete.

Lambriu de lemn

Dacă culoarea verde nu este suficientă pentru exprimarea propriului stil sau nu vă reprezintă în totalitate o combinație în care se pot regăsi nuanțele naturii poate fi cu lambriurile de lemn. Mixul dintre un tapet cu frunze și textura dură oferită de lemn pot fi o variant perfectă pentru baia dumneavoastră.

sursa foto: pixabay.com, pinterest.com

Insula Syros – Ducesa Mării Egee

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here