IKEA reduce preţurile începând de astăzi

0

IKEA România redistribuie reducerea de TVA începând cu 18 decembrie pentru a le oferi clienților prețuri și mai scăzute pentru produsele preferate înainte de sărbătorile de iarnă. 344 dintre cele mai îndrăgite produse IKEA vor avea prețuri mai mici în medie cu 15,5%.

IKEA România a decis să redistribuie scăderea TVA-ului pentru a avea un impact mai mare asupra prețurilor familiilor de produse pe care clienții le-au apreciat și le-au căutat cel mai mult în ultimii trei ani. În loc de a scădea prețurile mai mici de 100 de lei conform cu reducerea TVA-ului, fapt care ar fi avut o influență mai puțin semnificativă (o scădere cu 3,3% a prețului fiecărui produs în parte), compania a scăzut prețurile cu 15,5% în medie pentru unele dintre cele mai îndrăgite produse. Astfel, 344 de produse vor avea reduceri cuprinse între 5% și 43%.

„Salutăm decizia de reducere a TVA-ului de la 24% la 20% și încercăm să o transformăm într-o ofertă mai bună pentru clienții noștri. Ne bucurăm că avem ocazia să scădem prețurile și să creăm o ofertă și mai relevantă în avantajul celor mai mulți oameni. Acesta a fost obiectivul nostru și în 2011, atunci când prețurile pentru produsele IKEA au rămas neschimbate după creșterea TVA. Acum ne concentrăm pe cele mai îndrăgite produse din ultimii trei ani și am depus eforturi pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri cu un plus de valoare pentru un preț mai mic,” declară Stefan Vanoverbeke, Retail Manager IKEA South-East Europe.

Iată câteva exemple de reduceri de preţ. Husa pentru canapeaua STOCKSUND a fost redus de a 600 la 490 de lei.

IKEA reduce preţurile începând de astăzi

 

Preţul la comoda ALEX cu rotile a fost redus de a 400 la 340 de lei.

IKEA reduce preţurile începând de astăzi

 

Preţul la cearşaful GASPA a fost redus de la 60 la 50 de lei.

IKEA reduce preţurile începând de astăzi

Un set de 12 lumânări parfumate costă acum 13 lei, faţă de preţul anterior de 17 lei.

IKEA reduce preţurile începând de astăzi

CLICK AICI pentru a vedea produsele la REDUCERE

Scăderea medie de preț pentru întreaga gamă IKEA, formată din 9.415 produse, va fi de 2,3% începând cu 18 decembrie. 4.323 de produse care costă mai puțin de 100 de lei vor avea prețuri mai mici cu 0,09 lei, adică o reducere de 0,53%. Alte 3.154 de produse cu prețuri mai mari de 100 de lei vor beneficia de o reducere de 2,4%. 1.594 de produse își vor păstra același preț după 18 decembrie. 344 de produse, cele mai îndrăgite și căutate de clienții noștri în ultimii trei ani, vor beneficia de o scădere medie a prețului de 15,5%.

Prețurile mai mici vor fi disponibile pentru clienții IKEA începând cu 18 decembrie, înainte de data oficială de 1 ianuarie 2016, iar prețurile vor fi neschimbate până la finalul anului de catalog IKEA: 25 august 2016. Prețurile nu vor mai suferi modificări legate de reducerea TVA, după data de 1 ianuarie 2016.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here