În ce zile din noiembrie este bine să-ți tunzi părul pentru a crește rapid, puternic și strălucitor

1

Dacă dorești să te tunzi în viitorul apropiat, află că există niște zile în care e recomandat să te tunzi, pentru a avea un păr strălucitor și pentru a avea o creștere rapidă. Dacă vrei să ieși din rutină, cu un look nou, poți face asta în orice zi, dar dacă vrei să beneficiezi de toate energiile pozitive ale lunii noiembrie.

Iată în ce zile este bine să-ți tunzi părul din luna noiembrie pentru acrește rapid, puternic și strălucitor. Află când când trebuie să-ți faci programare!

Zile favorabile pentru tuns părul în luna noiembrie 2023

Vrei să ai un păr puternic, sănătos și strălucitor? Ei bine, dacă da, află că nu trebuie să faci nimic special pentru ca podoaba ta capilară să arate ca în reclame, ci doar să te tunzi în anumite zile ale lunii.

Care sunt zilele favorabile pentru tuns părul în luna noiembrie? Iată mai jos când ar trebui să mergi la salon pentru ca totul să se alinieze în favoarea ta și a podoabei tale capilare. Vei vedea că ținând cont de acest sfat simplu, părul tău va crește rapid, puternic și radiant.

Care sunt zilele ideale pentru tuns părul în noiembrie 2023

  • Trimestrul de descreștere: 5 noiembrie
  • Luna Nouă: 13 noiembrie
  • Semilună crescătoare: 20 noiembrie
  • Lună Plină: 27 noiembrie

Descoperă și: Cu ce trebuie să îți clătești părul pentru ca părul tău să fie strălucitor, află care este amestecul ”magic”

Cele mai bune zile pentru a-ți tunde părul

Între 8 și 12 noiembrie, este bine să-ți tunzi părul. Făcând schimbarea în această perioadă, podoaba ta capilară va căpăta putere și strălucire. Astfel, firele nu se vor mai despica atât de ușor și nici nu vor mai fi atât de fragile.

De asemenea, zilele 4, 14, 15 și 16 noiembrie sunt favorabile pentru tuns, susțin specialiștii. Potrivit lor, în aceste zile, Energia Lunii va ajuta la protejarea părului tău, astfel încât acesta să își poată spori creșterea într-un timp scurt, făcându-l radiant și hidratat.

Cele mai bune zile pentru tratamente

Dorești să adaugi culoare părului tău? Acestea sunt zilele în care ar trebui să faci schimbarea: 2 și 3 noiembrie, 12, 13, 29 și 30 noiembrie.

Aceste date sunt favorabile și pentru tratamente la nivelul feței. Așadar, ține cont de aceste sfaturi și lasă Luna și energia ei să lucreze în favoarea ta pentru ca părul tău să fie radiant, puternic și atât de lung pe cât îți dorești.

Sursa: ego.ro

un comentariu

  1. […] Dacă dorești să te tunzi în viitorul apropiat, află că există niște zile în care e recomandat să te tunzi, pentru a avea un păr strălucitor și pentru a avea o creștere rapidă. Dacă vrei să ieși din rutină, cu un look nou, poți face… Cititi mai multe aici: În ce zile din noiembrie este bine să-ți tunzi părul pentru a crește rapid, puternic și străl… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here