Ingrediente din casă pentru a face o cremă hidratantă. Ai nevoie de trei ingrediente pentru un ten fără riduri

0

Ai trecut de prima tinerețe și nu îți dorești un ten cu riduri sau pete? Atunci ai nimerit exact unde trebuie. Nu trebuie să cheltui bani pe produse scumpe pentru a-ți păstra pielea netedă și fină. Există o cremă pe care o poți prepara singură, folosind doar trei ingrediente. Aceasta îți hidratează perfect pielea, elimină ridurile și încetinește procesul de îmbătrânire!

Ingrediente din casă pentru a face o cremă hidratantă

Ridurile și-au făcut apariția pe chipul tău, iar produsele de înfrumusețare pe care le-ai achiziționat nu au dat rezultatele dorite? Nu dispera! Noi îți recomandăm o cremă din ingrediente naturale, pe care le poți găsi foarte ușor și care nu sunt costisitoare. Iată care sunt acestea:

  • O lingură de gel de aloe vera
  • O lingură de glicerină
  • O lingură de amidon de porumb

Mod de preparare: Această cremă hidratantă se prepară foarte simplu. Tot ceea ce trebuie să faci este să iei un bol și să amesteci în el gelul de aloe vera și glicerina. Ulterior, adaugă amidonul de porumb și bate ușor până când scapi de toate cocoloașele.

Descoperă și: Secrete de frumusețe: Rețeta simplă pentru o cremă antirid homemade cu ingrediente din bucătărie

Cum și când se folosește corect crema hidratantă pentru ten

Crema hidratantă se aplică seara, înainte de culcare, pe pielea uscată și curată. Ea se lasă să acționeze pe parcursul nopții, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Această soluție naturală face pielea de porțelan, fără riduri sau imperfecțiuni. Pentru a obține un efect de Botox, folosește-o de două sau trei ori pe săptămână. Nu uita să faci un test de alergie înainte de utilizare pentru a preveni iritațiile.

Detalii despre ingredientele folosite

  • Gel de aloe vera

Acest ingredient este ideal pentru eliminarea ridurilor și a petelor în mod natural. Datorită conținutului său bogat în vitaminele A, B, C și D, combate daunele provocate de radicalii liberi, îmbunătățind textura feței, lăsând o piele de porțelan.

  • Glicerină

Cele mai multe produse de înfrumusețare hidratante conțin glicerină, deoarece aceasta restabilește nivelul de hidratare a tenului, făcând ca pielea să arate mai luminoasă, mai netedă și mai tânără. Așadar, este perfectă pentru a umple ridurile și a estompa imperfecțiunile.

  • Amidon de porumb

Acest ingredient are capacitatea de a lumina tonusul feței și de a estompa imperfecțiunile. De asemenea, previne supraproducția glandelor sebacee, împiedicând tenul să devină gras și să aibă un aspect prea luminos. În plus, această cremă hidratantă oferă un efect de botox care ajută la eliminarea ridurilor.

Sursa: ego.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here