Interviu Casoteca / Iraida Paiuc, Sales & Marketing Manager JYSK România și Bulgaria: ”pentru balcon, foarte potrivite sunt seturile de bistro”

0

Redactorii Casoteca au intervievat-o pe Iraida Paiuc, Sales & Marketing Manager JYSK România și Bulgaria despre ce cumpără românii de la retailerul de mobilă danez când vor să-și aranjeze grădina, terasa sau balconul. Astfel aflăm împreună care sunt cele mai pupulare articole de mobilier pentru exterior, dar și cele mai populare produse în general. Evident că nu puteam să nu aflăm și valoarea vânzărior JYSK în 2023.

Care sunt cele mai vândute articole de mobilier de balcon?

În sortimentul nostru articolele nu sunt împărțite în produse pentru balcon și produse pentru grădină sau terasă, însă avem articole de exterior care se potrivesc mai bine pentru spații mici, precum balconul. Pentru balcon, foarte potrivite sunt seturile de bistro, unde avem inclusiv modele cu scaune și mese rabatabile, care pot fi strânse atunci când nu sunt folosite.

În topul vânzărilor din acest sezon este scaunul pliabil EGELUND din lemn de esență tare certificat FSC®, care poate fi asortat ușor cu masa pliabilă de terasă EGELUND, realizată din același material. Un alt produs foarte potrivit pentru balcon și care are mare succes printre clienții noștri este leagănul GJERN disponibil în varianta negru sau natur, un fotoliu suspendat, cu perne luxoase, care arată foarte modern și este confortabil. Iar o a treia amenajare pentru balcon preferată de clienții noștri este formată din masa de bistro RADSTRUP din metal și scaunele stivuibile GRENAA, care sunt confortabile și nu ocupă mult spațiu. 

 Dar de terasa si gradina?

Pentru terasă și grădină, orice produs din colecția de mobilier exterior este potrivit. Avem o gamă largă de mobilier pentru terasă, seturi de mese și scaune de grădină sau seturi lounge. În topul celor mai bine vândute produse pentru terasă se află seturile de terasă VONGE de culoare neagră, care include canapea, fotolii și măsuță și este realizat din aluminiu și fibrociment, și AGERMOSE, care include canapea colțat cu 6 locuri, cu perne confortabile, și masă înaltă din poliratan.

Vânzări foarte bune îl are și balansoarul pentru grădină JUELSMINDE și pavilionul de grădină SANKT HANS, care a fost la mare căutare și în anii trecuți, pentru că poate înlocui cu succes un foișor de grădină. Avem în topul vânzărilor și trei scaune stivuibile, cu un design model: LARVIK – din aluminiu și lemn de esență tare, LEKNES – din oțel și textilină și GUDHJEM din poliratan. 

Lemnul eate mai cautat de romani cand vine vorba despre mobilierul pentruexterior?

Avem în top un produs realizat din lemn de esență tare certificat FSC®, însă nu putem spune că lemnul este mai căutat decât alte materiale pentru mobilierul de grădină. Mai degrabă, clienții preferă combinația de lemn și metal, cum este cazul gamei LARVIK sau setului de terasă UGILT. 

Ce mobilier este preferat de familiile cu copii?

Din gama de grădină, familiile cu copii cumpără mai ales trambuline, dar și alte produse care pot fi distractive pentru copii: balansoare, hamace, leagăne și fotolii tip puf, cum este fotoliul JEGERUP potrivit pentru orice anotimp.  

Ce articole cumpără romanii cand vine vorba despre “bucatarit” in exterior?

Pentru mesele în aer liber, suntem concentrați pe mobilierul de grădină, mese și scaune în diverse modele, dimensiuni și materiale. Nu avem grătare, însă avem câteva accesorii de grădină interesante, cum ar fi grătarul ecologic CASUS, realizat din bambus, piatră de lavă și carton, care este foarte practic, este de unică folosință, ceea ce îl face ideal pentru picnicuri sau camping-uri. Și avem, de asemenea, câteva produse destinate celor care iubesc picnicurile, precum genți frigorifice de diverse dimensiuni, pături de picnic, termos și geantă de plajă.

Cate articole de gradina a vândut JYSK in 2023?

În anul 2024, începând din martie și până acum, am vândut peste 350.000 de bucăți, ceea ce reprezintăcu peste 50% mai mult decât anul trecut. Cea mai mare creștere o avem la articolele pentru camping.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here