Cum este recomandat să îți descurci părul: 5 sfaturi care te vor ajuta

0

Părul încâlcit nu numai că dă impresia de neîngrijit, dar poate provoca și probleme pe termen lung. Pentru multe femei, procesul de a-l descurca este adesea lung și neplăcut, mai ales după duș, când firele se încurcă greu de desfăcut.

Cum poți să îți descurci părul simplu și rapid, fără stres și frustrare? Iată cinci sfaturi de la Kendall Dorsey, unul dintre cei mai renumiți hairstyliști din lume!

Descoperă și: Cele mai frumoase modele de pedichiură pentru vara lui 2024. Culori vibrante și trenduri care fac furori

Cum este recomandat să îți descurci părul

Iată 5 sfaturi care te vor ajuta să îți descurci părul fără stres:

  1. Utilizează un balsam sau un produs de îngrijire adecvat: Aplică un balsam sau o mască de păr în fiecare zi pentru a menține firele hidratate și ușor de descurcat. Acest lucru va face părul mai neted și mai suplu.
  2. Descurcă părul încă de la duș: Aplică balsamul sau masca de păr în timpul dușului și folosește un pieptene cu dinți rari pentru a îndepărta nodurile încă de la rădăcină. Acest obicei va preveni formarea nodurilor severe după uscare.
  3. Începe descurcarea de la vârfuri: Nu trage de păr din rădăcină în timp ce încerci să îl descurci. Începe de la vârfuri și urcă treptat spre rădăcini pentru a evita ruperea firelor.
  4. Folosește un ulei sau ser pentru descurcare: În cazul unor noduri mai persistente, aplică puțin ulei sau ser pentru descurcare pe zonele afectate. Acest lucru va ajuta la reducerea frecării și la descurcarea mai ușoară a firelor.
  5. Investește într-un pieptene sau perie de calitate: Folosește un pieptene sau o perie cu dinți moi și flexibili pentru a evita ruperea părului. Evită perii cu dinți rigizi sau metalici care pot deteriora firul de păr.

Adoptând aceste sfaturi în rutina ta de îngrijire a părului, vei reuși să îl menții sănătos, strălucitor și ușor de gestionat în fiecare zi.

Sursa: ego.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here