INVENȚIA SĂPTĂMÂNII: super mătura inteligentă KG550 de la STIHL

0

STIHL a adus în premieră în România un nou utilaj inovativ pentru curățat aleile, străzile sau locurile de parcare: mătura mecanică KG 550.

KG 550 este un dispozitiv care adună mizeria din jurul casei sau de pe spațiile publice într-un recipient de 25 de litri. Pietricelele, nisipul, praful, pământul umed, bucățile mici de lemn sau chiar PET-urile sunt absorbite instant prin sistemul inteligent Multi Clean brevetat de STIHL. Sistemul este 100% mecanic, deci nu are un motor, măturarea și absorbția murdăriei făcându-se doar prin felul în care sunt dispuse și coordonate periile în timpul mișcării utilajului. Acestea preiau gunoiul și îl transportă în pantă către rezervor. La sistemul Multi Clean se poate face un upgrade printr-un rulou suplimentar de măturat care preia praful foarte fin.

A-KG550-T003Pe lângă mătura rotativă, KG 550 dispune de două filtre de aer spongioase care rețin cele mai fine particule în timpul măturatului. În funcție de suprafața (plană sau neregulată) și de tipul de mizerie, utilajul se poate regla pe 8 trepte de înălțime. Cu o greutate de numai 6 kg, noua mătură inteligentă de la STIHL poate curăța teoretic 1600 de metri pătrați în decursul unei ore de lucru.

După curățarea aleilor din curte cu un KG, specialiștii recomandă folosirea unui utilaj complementar pentru igenizarea completă a spațiilor, cum ar fi un spălător cu înaltă presiune. KG 550 poate fi achiziționat din rețeaua de peste de 300 magazine ale dealerilor STIHL din toată țara.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here