De Crăciun, Floria.ro susține natura cu brazii în ghiveci

0

Floria.ro, cea mai mare florărie online din România, lansează colecția „Crăciun de Gentleman”, care cuprinde brazi în ghiveci, coronițe, buchete și aranjamente de flori cu aer de Sărbători.

Livrare gratuită acasă, oriunde în România

Brazii în ghiveci sunt vedeta colecției, deorece aceștia au șanse de 100% să supraviețuiască plantați în natură. Aceștia sunt livrați acasă gratuit, oriunde în România, în perioada 15-20 decembrie. Brazii comandați pot avea două dimensiuni, ideale pentru apartamentele și casele noastre: brazi cu înălțime de 1 m și brazi cu înălțime de 1.5 -1.75 m, la care se adaugă înălțimea ghiveciului, 25 cm.

Floria.ro aduce brazi de soi, Nordmanniana. Trunchiul lor este mai gros ca al celor românești și o coroană mai deasă, conică. Acele sunt de culoare verde închis, cu două dungi albe, obtuze la vârf, neînțepătoare, dispuse în perie și îndreptate către partea superioară a lujerului. Brazii Nordmanniana sunt cei mai populari brazi crescuți pentru Crăciun din întreaga lume. Mirosul lor familiar de brad, aduce magia sărbătorilor de iarnă în sufletul și casa dumneavoastră.

După sărbători plantați brazii din ghiveci afară

Pomul de Crăciun care a luminat sărbătorile de iarnă nu este aruncat, iar plantarea sa devine o experiență frumoasă, în familie. Prin acest gest cei care aleg un brad de Crăciun în ghiveci fac prin alegerea lor o dublă “favoare” naturii: nu doar că nu taie un copac, ci plantează unul.

Aranjamente magice în alb și roșu

Colecția „Crăciun de Gentleman” propune, pe lângă brazii în ghiveci, aranjamente și buchete care poartă cu ele aroma și culorile Crăciunului, cu ilex rosu, flori de bumbac alb, brunia și gerbera albe. În culorile traditionale de Crăciun, alb și roșu, aranjamentele de flori și coronițele sunt ornate elegant cu decorațiuni de sezon precum globuri, funde, bețe de vanilie și beteală discretă.

Acestea sunt ideale atât pentru a fi oferite cadou unei persoane dragi, cât și pentru a orna propria casă în perioada sărbătorilor.

Întreaga colecție este disponibilă pe: https://floria.ro/colectie-craciun/

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here