JYSK are un nou magazin în București

0

JYSK, retailerul danez de mobilă și decorațiuni dedicat conceptului „Sleeping and Living”, are un nou magazin în București, în Pipera Plaza, iar rețeaua a ajuns la 28 de magazine în țară. Noul magazin are o suprafață totală de 1200 metri pătrați.

 

jysk
JYSK, „Sleeping and Living”

„Ne-am propus să ajungem la 100 de magazine în România pe termen mediu, în cât mai multe orașe din țară. Vrem să fim mai aproape de clienții noștri și să le putem oferi o gamă extinsă de produse pentru casă și oferte permanente”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de saltele, plăpumi, mobilă și decorațiuni interioare din Europa.

 

larsen_ho-wide
Lars Larsen, JYSK Group

Deținut de omul de afaceri danez Lars Larsen, JYSK Group a împlinit anul acesta 36 de ani, primul magazin fiind inaugurat pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Cuvântul „JYSK” a fost inclus intenţionat în numele companiei. În limba daneză, „JYSK” denumeşte orice sau pe oricine din Peninsula Iutlanda şi este adesea asociat cu modestia, conştiinciozitatea şi onestitatea, cele trei valori cu care a fost identificat întotdeauna însuşi Larsen. Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă largă de produse pentru casă, de la saltele, plăpumi, mobilă sau lenjerii de pat, până la fețe de masă sau șervețele.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here