LEMET a deschis magazinul cu numărul 71 în Sfântu Gheorghe

0

LEMET, unul dintre principalii producători de mobilă la nivel național a deschis magazinul LEMS cu numărul 71 în orașul Sfântu Gheorghe, județul Covasna. Noul showroom de mobilă este amenajat la binecunoscutul standard LEMS, cu ajutorul unei investiții totale de 490.000 lei.
Magazinul LEMS Sfântu Gheorghe a fost deschis și amenajat pe principiul “Expoziția de mobilă din orașul tău”. Showroom-ul de tip boutique are o suprafață de aproximativ 200 mp, potrivit pentru a putea aduce săptămânal modelele noi, create cu accent pe calitate și durabilitate.

Buna dispoziție de acasă poate fi acum regăsită și în galeria Complexului Comercial Sepsi Value Centre, pe strada Lunca Oltului nr. 31-35 din Sfântu Gheorghe.

“Showroom-ul oferă inspirație prin expunerea tematică a pieselor de mobilier, facilitând realizarea unor amenajări interioare armonioase și funcționale. Consultanța personalizată din partea personalului nostru asigură alegeri informate și proiecte adaptate nevoilor individuale. În plus, prin verificarea directă a calității și funcționalității produselor, clienții pot face achiziții cu încredere.” – spune Florin Cuțuruba, director divizie Retail LEMET.

În ultimele luni, LEMS a introdus clienților noul configurator de bucătării, un instrument online interactiv creat pentru a ajuta utilizatorii să își proiecteze și personalizeze bucătăria ideală în funcție de preferințele și nevoile lor. Configuratorul de bucătării LEMS este o unealtă valoroasă pentru oricine dorește să-și creeze o bucătărie personalizată care să se potrivească perfect cu spațiul și stilul lor de viață.

În showroom-urile rețelei de magazine de mobilă LEMS există o gamă diversificată de produse de creditare. Partenerii LEMS în ceea ce privește instituțiile de finanțare de pe piață sunt următorii: Banca Transilvania, Unicredit Consumer Financing, Raiffeisen Bank, ING, BCR, BRD, Alpha Bank, Garanti, Bancpost, dar și Card Avantaj și Optimo de la Credit Europe Bank.

Despre LEMET

LEMET a fost înființată în 1991 și deține linii de producție și spații de depozitare în suprafață de peste 40.000 metri pătrați. Aici se prelucrează aproximativ 3.500.000 de panouri pentru mobilier corp, se produc peste 80.000 de unități din lemn masiv și peste 13.000 unități de tapițerie. Liniile de producție sunt automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial. În noiembrie 2023 a fost pusă în funcțiune prima linie de producție cu caracteristici Industry 4.0 si IioT.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here