LEMET, cel mai mare producător de mobilă pentru români, împlinește azi 25 de ani

0

LEMET, cel mai mare producător de mobilă pentru români, împlinește, pe 20 decembrie 2016, 25 de ani de activitate

 

Alexandru Rizea, director general și fondator LEMET: “Meritele persoanelor care inițiază o acțiune de succes se diminuează în timp. Numele LEMET datează din 20 decembrie 1991, acum 25 de ani. Renumele LEMET a fost construit în ultimii 25 de ani prin munca, dăruirea și perseverența oamenilor care au fost de la început aici, dar și a celor care li s-au alăturat.

Doresc să transmit clienților noștri că timp de 25 de ani am muncit și vom munci întotdeauna cu entuziasm și pasiune, punând mai întâi de toate, interesul lor. 

Doresc să transmit concurenților noștri felicitări pentru ceea ce realizează și că ne vom lua la întrecere cu ei, pentru că ne place concurența.

Doresc să transmit tuturor oamenilor care lucrează în LEMET și rețeaua Lem’s că au misiunea să desăvârșească construirea edificiului LEMET-Lem’s și că îi asigur că temeliile sunt trainice.

Doresc să mulțumesc românilor care ne dau șansa să le înfrumusețăm casele și să-i asigur că prin exigența lor ne ajută să ne dezvoltăm.

Doresc să transmit furnizorilor noștri din România și din străinătate mulțumirile noastre pentru că avem șansa să ne dezvoltăm împreună și îi asigur că vom fi întotdeauna devotați colaborării bazată pe cooperare, corectitudine și respect”.

Înființată în 1991 de către inginerul Alexandru Rizea, fabrica LEMET a ajuns în prezent la peste 40.000 de mp de hale de prodalexandru-rizea1ucție și depozitare, cu linii de producție complet automatizate și bazate pe cele mai  noi tehnologii existente la nivel mondial. Pe poarta fabricii ies anual peste 250.000 module de mobilă care ajung în casele românilor și nu numai.

Ca o evoluție firească, din 2005, LEMET a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale care cuprinde acum 76 showroomuri în țară. Acestea sunt amenajate pentru a da sentimentul de “acasă”, iar standardele vizuale și de calitate specifice brandului Lem’s sunt ușor recognoscibile pentru oricine le calcă pragul.

La 25 de ani distanță, LEMET are în portofoliu sute de produse, corpuri de mobilier, configurații de mare complexitate, iar rețeaua de magazine a fabricii Lemet – Lem’s – este cea mai vastă la nivel național, cu aproximativ 70.000 mp de showroom și o cifră de afaceri estimată la aproximativ 312 milioane de lei pe întreg anul 2016.

 „Cei mai importanți pentru noi sunt oamenii

„Astăzi, în fabrică și în rețeaua națională de magazine Lem’s lucrează peste 1650 de angajați, iar activitatea de pregătire și perfecționare este continuă. Cei mai importanți pentru noi sunt oamenii pentru că oamenii dau valoare lucrurilor”, a încheiat Alexandru Rizea.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here