Lem’s, 3 noi showroom-uri de mobilă în Oltenia. Investiții de 3,1 milioane lei

0

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, și-a extins rețeaua de cu încă trei magazine Lem’s în Oltenia, după investiții de peste 3 milioane de lei.

Noul magazin din Craiova are o suprafață de 1.100 mp și a presupus o investiție de 1,4 milioane lei. Magazinele din Horezu și Râmnicu Vâlcea au necesitat investiții totale de 1,7 milioane lei.

Dormitor şi living Box pentru publicul tânăr

Lem’s a lansat în această vară și o nouă linie de dormitoare, gama Box, accesibile și cu un design tineresc. După succesul înregistrat de gama de living-uri Box, prin care Lem’s se adresează unui public tânăr, care apreciază culorile și designul modern-minimalist, dar funcțional. Linia Box completează gama de dormitoare Lem’s și propune o cromatică intensă și combinații vivace de galben, verde sau roșu cu tonuri neutre de crem, bej, alb sau negru.

Precum livingurile din gama Box, noile configurații de dormitoare Box se situează pe un segment de preț accesibil. Astfel, o configurație completă de mobilă Box pentru dormitor cu pat, șifonier și noptiere pornește de la aprox. 2000 lei.

„Living-urile Box au devenit rapid top produse alese de clienții Lem’s, semn că publicul nostru își dorește produse cu aer modern, culori vii și modularitate care permite crearea unor configurații exact așa cum își imaginează ei. Într-un an de la lansare, au ajuns să reprezinte 26% din comenzile de living din rețea. Ne așteptăm ca și în cazul dormitoarelor să vedem un feedback similar și estimăm că în câteva luni acestea vor reprezenta aproximativ 20% din comenzile de dormitoare“, declară Adrian Rizea, Director Comercial Lem’s.

Toate cele 3 magazine propun clienților reduceri de până la 45% la toată gama de mobilier, valabile până la 31 august, precum și o multitudine de soluții de finanțare cu rate fără dobândă, prin carduri de credit precum cele ale CEB – Card Avantaj, Raiffeisen, Banca Transilvania, Unicredit, Garanti, Optimo Card.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here