UPDATE – Lem’s: 45% reducere mobilă Târgu Jiu

0

Reduceri spectaculoase în această primăvară la magazinul Lem’s din Târgu Jiu! Bucură-te de oferta Lem’s: 45% reducere mobilă Târgu Jiu!

Vesti bune! Reducerile la mobila Lem’s continua pana pe 31 iulie! Mergi acum la cel mai apropiat magazin Lems si comanda mobila preferata cu reduceri de pana la 45%.Timeline-850-x-315-px_iuine

45% reducere mobilă Târgu Jiu

Nu rata noua promoție din această vară: reduceri până la 45%, la toata mobila Lem’s, valabilă până pe 10 iulie în magazinul Lem’s din Târgu Jiu, amplasat pe strada Ana Ipătescu, nr 7.

Magazinul Lem’s din Târgu Jiu are o suprafaţă generoasă de 2.500 mp şi vă prezintă o gamă variată de mobilă produsă în România, la preţuri accesibile şi de calitate superioară.

Vizitaţi magazinul Lem’s, acolo unde un univers dedicat mobilei pentru casă vă aşteaptă cu reduceri de până la 45% la mobilă Târgu Jiu.

Lems: 50% reducere mobilă Târgu Jiu

Domitoare

Dormitorul Miracco de la Lem’s se caracterizează prin elemente de design masiv, dar în acelasi timp, fluide. Structura de rezistenţă a modulelor este realizată din panouri de 32mm, iar poliţelelr sifonierelor sunt de grosime 22 mm. Avantajul dormitorului Miracco este că dispune de un sistemul modular constructiv, care oferă posibilitatea de a configura o multitudine de modele, pentru spatii diverse cu o paletă variată de culori, oferind astfel libertatea de alegere a articolelor dorite şi integrarea lor armonioasă cu restul mobilierului din dormitor.

Profită de oferta Lem’s: 45% reducere mobilă Târgu Jiu

Mai multe detalii despre dormitorul Miracco de la Lem’s găseşti aici http://www.lemet.ro/produse/dormitoare-si-camere-tineret.html

Lems: 50% reducere mobilă Târgu Jiu

Măsuţă de cafea

Impresionează-ţi musafirii cu măsuţele de cafea Cubic de la Lem’s! Pe lângă designul modern, aceste măsuţe de cafea sunt foarte practice, chiar şi atunci când ai mai mulţi oaspeţi în vizită. Stabilitatea este importantă, de aceea designul unic nu permite ca accidente precum vărsatul paharelor să aibă loc.

Nu rata oferta Lem’s: 45% reducere mobilă Târgu Jiu

Mai multe oferte şi informaţii găseşti aici – http://www.lemet.ro/produse/mese-si-scaune.html

 Lems: 50% reducere mobilă Târgu Jiu

Canapele 

Canapelele și fotoliile cu perne de la Lem’s  au o rezistență sporită datorită structurii din lemn masiv de fag. De aceea, spătarul este format din cadru fix și perne, acestea având în componență fibră siliconizată extrem de rezistentă la deformare, care crează o volumetrie plăcută. Ce poate fi mai confortabil decât o canapea românească de la Lem’s?

Testează canapele la magazinul Lem’s din Târgu Jiu!

Află despre oferta Lem’s: 45% reducere mobilă Târgu Jiu aici: http://www.lemet.ro/produse/canapele/canapele.html

Lems: 50% reducere mobilă Târgu Jiu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here