UPDATE – Mobila Lem’s: 45% reducere mobilă Slobozia

0

Reduceri spectaculoase în această primăvară la magazinul Lem’s din Slobozia! Bucură-te de oferta Lem’s: 45% reducere mobilă Slobozia!

Vesti bune! Reducerile la mobila Lem’s continua pana pe 31 iulie! Mergi acum la cel mai apropiat magazin Lems si comanda mobila preferata cu reduceri de pana la 45%.Timeline-850-x-315-px_iuine

45% reducere mobilă Slobozia

Magazinul Lem’s din Slobozia îl găsiţi pe strada Constrantin Dobrogeanu Gherea nr. 2. Nu rata noua promoție din această vară: reduceri până la 45%, la toata mobila Lem’s, valabilă până pe 10 iulie

Magazinul Lem’s din Slobozia are o suprafaţă de 550 de mp şi vă prezintă o gamă de mobilă produsă în România, care nu doar că vă înfrumuseţează casa, dar vă aduce un plus de confort.

Vizitaţi magazinul Lem’s, acolo unde un univers dedicat mobilei pentru casă vă aşteaptă cu reduceri de până la 45% la mobilă Slobozia.

Lems: 50% reducere mobilă Slobozia

Living 

Quasar îmbină designul modern cu accente de minimalism și funcționalitate, obținut prin spații de depozitare generoase. Cromatica deschisă, cu pasteluri luminoase și alb, emană energie în camera de zi și creează cadrul perfect pentru zile liniștite petrecute acasă. Combinația liniștitoare de pasteluri cappuccino și alb îţi vor da o stare de relaxare!
Profită oferta Lem’s: 45% reducere mobilă Slobozia!
Detalii despre livingul Quasar aici – http://www.lemet.ro/produse/camere-de-zi-living.html
Lems: 50% reducere mobilă Slobozia
Cameră de tineret
Reduceri spectaculoase găsiţi şi la camerele de tineret Xtend de la Lem’s! Copii vor avea o cameră modernă unde îşi pot face temele. Alături de colegii de clasă, timpul petrecut în camera mobilată de la Lem’s se va transforma în amintiri de neuitat! În plus, mobilierul o oferă suficient spaţiu pentru depozitarea caietelor, cărţilor şi a hainelor.
Vizitează magazinul Lem’s: 45% reducere mobilă Slobozia!
Mai multe detalii pentru camera de tineret Xtend! – http://www.lemet.ro/produse/dormitoare-si-camere-tineret.html
Lems: 50% reducere mobilă Slobozia
Saltele 
Cine nu îşi doreşte un somn odihnitor? Acum ai reduceri consistente la saltelele Samba de la Lem’s! Salteaua Samba îmbină clasicul cu modernul, fiind o saltea din gama celor confortabile şi este suficient de fermă pentru a susţine corect coloana vertebrală. Lem’s îşi dă ocazia să testezi salteaua gratuit, acasă!
Beneficiază de reducerile de la Lem’s!
Detalii cuprinzătoare despre salteaua Samba găseşti aici – http://www.lemet.ro/produse/saltele/saltele.html
Lems: 50% reducere mobilă Slobozia

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here