LEMS pregăti reduceri speciale pentru olteni, de până la 55%, la toate gamele de produse

0

Compania producătoare de mobilă românească LEMS puse la bătaie reduceri de până la 55% la toate gamele de produse. Așa că, fie că-ți dorești mobilier nou în bucătărie, hol sau living, la magazinele LEMS din zona Olteniei găsești cele mai bune prețuri.

Echipa CasoTeca a făcu o selecție potrivită pentru o cameră de zi cool, cu un aer contemporan și tineresc; alese două livinguri superbe de la LEMS, unul din gama de lux și unul premium, pe care să ți le prezinte.

Livingul Zeppelin

Un living cu nuanțe predominante de maro, care îmbină eleganța modelelor clasice cu formele geometrice minimaliste. Oaspeţii vor fi impresionaţi de mobilierul pentru living Zeppelin, care este unul cochet, dar în acelaşi timp şi foarte practic. El se poate găsi în magazinele LEMS din țară sau făcut la comandă, cu lungimea de la 310 cm până la 374, cu fronturile mate sau super lucioase

Superbul model din imagine are lungimea de 310 cm și este compus din trei corpuri suspendate, două polițe de perete și două comode. Modulul are fronturile mate, iar prețul său promoțional este de 2176 lei.

Următorul model este mai exclusivist, însă este tot din aceeași gamă. El are lungimea de 374 cm și fronturile super lucioase. Deși nu este compus din multe corpuri suspendate și comode, ca cel anterior, acesta este mult mai spațios. Livingul Zeppelin L374 cm este alcătuit din două corpuri suspendate, o comodă și o vitrină turn. Toate aceste se regăsesc la prețul de 4000 de lei.

Livingul New York

Un alt living spectaculos, care ar face invidios orice invitat la tine acasă, este livingul New York. Acest model face parte din gama LUX și este un living cu fronturi din sticlă Lacobel și cu lumini LED, ambientale.

Livingul cu sticlă Lacobel neagră conferă eleganță camerei de zi. Faptul că este poate, ușor asimetric la o primă vedere ne duce cu gândul la o zonă metropolitană a mărețului oraș New York. El se poate achiziționa la dimensiuni de 295, 300, 315 sau 360 de cm.

Această gamă de livinguri se poate achiziționa la prețuri între 4791 lei și 6935 de lei, cu reducere de 30%.

La 6 ani de la lansare, New York rămâne prima opțiune a clienților LEMS care caută un design exclusivist, cu detalii sofisticate și sisteme moderne de iluminare LED pe senzori sau sisteme de deschidere tip push.

Toate aceste oferte, împreună cu multe altele sunt disponibile în toate magazinele LEMS din țară, până la sfârșitul lunii martie. Fie că ești din Oltenia sau din oricare altă parte a țării, sărbătorește cei 100 de ani de România alături de cei dragi cu mobila românească LEMS.  

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here