Reduceri de până la 30% la dormitoarele BOX în magazinele LEMS din Bucovina!

0

Dormitoarele BOX din magazinele LEMS se află printre cele mai căutate game de dormitor.  iar în perioada 12 februarie – 31 martie ai parte de reduceri de până la 55% la toate produsele LEMS.

Dormitoarele BOX, o gamă variată de produse

Dacă te-ai plictisit de mobila din dormitor şi vrei ceva mai jucăuş, alege dormitoarele BOX. În magazinele LEMS ai parte de o paletă variată de oferte. Mai exact, 11 pachete cu diferite culori şi modele, la preţuri promoţionale. Pentru un dormitor cu aspect modern, în nuanţe deschise, alege dormitorul BOX 6 şi economiseşti 881 de lei.

Cu o reducere de 1.719 lei, sigur îţi vei convinge partenerul/a să schimbaţi mobila din dormitor. Pachetul BOX 3 este destinat celor în căutarea unui stil rafinat şi elegant.

Pentru un dormitor cu aer liniştitor nu trebuie să străbaţi toate magazinele de mobilă. Este suficient să treci pragul magazinelor LEMS şi să te bucuri de reduceri. Dormitorul BOX 2 îţi aduce liniştea de care ai nevoie. Şifonierul şi noptierele sunt realizate din fronturi super lucioase, albe, potrivite pentru o atmosferă de basm. Economiseşti 1.907 lei la acest super dormitor.

Dacă vrei să fii îndrăzneţ, atunci alege dormitorul BOX 9. Culoarea roşie este potrivită pentru dormitor, iar nuanţa se regăseşte în uşile şifonierului, comodei, dar şi la noptieră. Iar reducerea este atractivă! Vei economisi 1.327 de lei.

Convinge-te de reducerile de până la 55% în magazinele LEMS din Suceava şi Botoșani! Găsești mobilă românească de calitate la magazinele din Rădăuți, de pe strada Calea Bucovinei, nr. 111 și în magazinul LEMS din Botoșani, aflat în Galeria Kaufland, de pe Bd. Mihai Eminescu, nr. 2, în cadrul Family Center.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here