LEMS topește prețurile până la 55% la mobilă românească în Crișana

0

Dragă cititorule, așază-te confortabil pe canapea, cu un pahar de vin bun alături, pune-ți niște muzică relaxantă în căști și studiază ofertele LEMS. Nu de alta, dar reducerile sunt consistente, iar livingul în care stai acum ar putea arăta cu totul diferit cu o nouă mobilă. Și ai de unde alege. Configurațiile de living din gama Zeppelin îți vor satisface orice dorințe.

Reduceri la livingurile Zeppelin

Pe lângă faptul că ai mai multe combinații cu diferite lungimi, poți alege fronturi mate sau super lucioase. Corpurile suspendate vin cu spații de depozitare, dar și cu vitrine unde poți expune suvenirurile cumpărate din vacanțe. Dacă tu crezi că televizorul nu se va potrivi cu noua mobilă, nu trebuie să-ți faci griji. Lasă frâu liber imaginației și combină chiar tu corpurile în așa fel încât poți obține exact ce îți dorești.

Îți propunem un exercițiu de imaginație: gândește-te ce bine va arăta livingul tău anul acesta când vei primi musafiri în vizită sau când vei da petreceri. Cumva ca livingul Zeppelin din imagine?

Combină livingul Zeppelin cu dormitoarele din aceeași gamă

Nu, nu e timpul încă să adormi, chiar dacă nu mai ai vin în pahar și piesa preferată din fundal s-a terminat. Aruncă un ochi și pe dormitoarele din aceeași gamă Zeppelin  pentru a profita de reducerile din magazinele LEMS.

Ia gândește-te: cum ar fi ca în fiecare seară, după o zi de muncă să ai parte de un somn odihnitor? Dar să petreci duminca dimineața în pijama, în dormitor, la un maraton de seriale, sau la o bătaie cu pernele alături de cei mici? Indiferent cum vrei să-ți petreci timpul, dormitorul este un loc special al casei, pe care trebuie să-l amenajezi astfel încât să ai parte de liniște și o stare generală de bine.

Iată dormitorul Zeppelin cu pat Karo care vine cu un șifonier încăpător pentru toate rochiile tale sau cămășile lui.

Știi senzația aia mișto atunci când ești într-o cameră la un hotel bun și totul e nou? Ei bine, acum îți poți amenaja dormitorul fix așa. Și ai putea spune că ești într-o vacanță permanent, cel puțin atunci când ești acasă. Dormitorul Zeppelin cu pat Bourbon este alegerea potrivită.

Găsești mobila LEMS la reducere cu până la 55% în magazinul din Oradea din cadrul Era Shopping Park de pe Calea Aradului, nr. 62, dar puteți consulta harta cu toate magazinele LEMS din țară, aici

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here