Zbor deasupra unui cuib de reduceri de până la 55% în magazinele LEMS din Muntenia

0

Recunoașteți, și pe voi vă apucă, de multe ori, nevoia de a schimba ceva prin casă, fie că este doar un taburet, un scaun, o comodă, o măsuță de cafea, un fotoliu, o canapea…știți voi, acele lucruri ce setează buna dispoziție generală din casă, chiar fără să vă dați seama.

Mobilă românească LEMS cu reduceri de până la 55% în magazinele LEMS din Muntenia

Dacă simțiți că trebuie să faceți asta cât mai curând, ați nimerit unde trebuie. Magazinele LEMS care comercializează mobilă românească produsă la fabrica LEMET din Câmpina au, în această perioadă, reduceri de până la 55% la toate produsele. Nouă ne-au atras atenția câteva produse care contribuie foarte mult la buna dispoziție generală din casă.

Canapelele Plaza au, în această perioadă, reduceri de până la 20%

Pentru un aer mult mai chic al camerei, recomandăm canapelele Plaza. Te vor transporta undeva într-un film de Hollywood dacă le asculți sfatul de a te relaxa, fără griji, în compania lor.

Canapelele de colț extensibile cu perne: “Tragem și noi un pui de somn?

Dacă unul dintre “sporturile” voastre preferată implică lenevitul profesional care se termină întotdeauna, invariabil cu un pui de somn pe canapea, atunci canapeaua LEMS de colt cu perne este tot ce vă trebuie.

Măsuță de cafea Tulip pentru a ne asorta cu primăvara

Cu o lalea nu se face primăvară, dar cu o măsuță de Cafea Tulip, da. Doar când te uiți la ea simți acel imbold de a da o fugă prin magazinele LEMS.

Trebuie să vă grăbiți. Reducerile țin până pe 31 martie. LEMS are magazine în aproape toată Muntenia, de la Pitești, Curtea de Argeș, Târgoviște, Găiești și până la Brăila sau Alexandria, puteți explora toată harta lor cu magazine aici. Găsiți toate produsele și prețurile actuale pe site-ul LEMS, aici. Primăvară frumoasă și spor la redecorat!

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here