A răsărit soarele pe strada reducerilor. Mobila românească cu până la 55% reducere în magazinele LEMS din Transilvania

0

Ești pregătită de curățenia de primăvară? Ce spui atunci de schimbarea mobilei din dormitor? Așa cum primăvara aduce natura din nou la viață și culori în jurul nostrum și schimbatul dormitorului are același efect. Vei avea parte de un loc intim pe care-l vei adora și unde îți vei petrece dimineți însorite alături de partener. Primăvara vine cu vești bune: vei dormi mai bine fără să te mai gândești la prețuri pentru că ai reduceri de până la 55% la mobilă românească în magazinele LEMS până la sfârșitul lunii martie.

Pentru mai multă culoare în dormitor, recomandăm Miracco

Dormitorul Miracco 6  va aduce culoare camerei. Tapițeria patului este din pluș roșu, plăcută la atingere, iar cromatica mobilei este completată de nuanțele de alb și negru. Și cui nu-i place un șifonier mare, super lucios cu o oglindă pe măsură în care să te privești cu drag în fiecare dimineață?

Pentru iubitorii stilului clasic, dormitorul Miracco 1 este cea mai bună alegere. Cele două nuanțe, wenge pentru fronturile mobilierului și crem pentru tapițeria patului se potrivesc cu o gamă variată de culori pentru a obține un efect maxim în dormitor. Spre exemplu, dacă alegi acest dormitor, poți opta pentru draperii în nuanțe de verde, galben, ocru, crem și chiar alb.

Un alt dormitor vestitor de primăvară, în nuanțe wenge și crem, care este la reducere în magazinele LEMS este Miracco 3. Cele două uși ale șifonierului cu oglindă vor da senzația de spațiu. În plus, poți alege și pachetul de corpuri suspendate pentru mai mult spațiu de depozitare. Vei avea astfel la îndemână toate lucrurile necesare în dormitor.

Acum este timpul să profiți de reducerile de primăvară din magazinele LEMS din toată Transilvania!

Găsești mobila LEMS la reducere cu până la 55% în magazinele din:

  • Alba Iulia de pe Bd. Ferdinand, nr. 71(vizavi de Penny Market gară)
  • Tîrgu-Mureș de pe strada Gh. Doja, nr. 14
  • Cluj-Napoca de pe Bd. 21 Decembrie 1918, nr. 137
  • Deva, de pe Str. Mihai Viteazu, nr 32
  • Sibiu, aflat în cadrul centrului comercial Sibiu Shopping City
  • Brașov, din cadrul Coresi Shopping Resort
  • Miercurea Ciuc, de pe Str. Harghitei, nr. 113.

Sau puteți intra pe site-ul lor www.lemet.ro să vedeți toate magazinele în care puteți merge.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here