Magneţi şi poze pe frigider? Ce spune acest lucru despre tine

0
frigider rabla

Toată lumea ştie că frigiderul este singurul aparat electrocasnic pe care îl poţi folosi să-ţi dezvălui personalitatea. Doar nu vei decora cuptorul! De la magneţii adunaţi din călătorii şi până la pozele sentimentale sau bileţele, toate acestea spun câte ceva despre personalitatea ta. Ai magneţi şi poze pe frigider? Ce spune acest lucru despre tine.

Dacă uşa frigiderului este albă…

… atunci primul lucru pe care îl faci dimineaţa după un duş este să-ţi faci patul şi nu eşti genul de persoană care întârzie undeva, fie că e vorba de o întâlnire sau de mersul la serviciu. Unii ar putea spune despre tine că îţi place să controlezi lucrurile, însă bucătăria ta este întotdeauna curată.

Magneţi şi poze pe frigider? Ce spune acest lucru despre tine
Magneţi şi poze pe frigider? Ce spune acest lucru despre tine

Dacă frigiderul este acoperit cu magneţi cu mesaje inspiraţionale

… atunci înseamnă că începi fiecare zi cu exerciţii de meditaţie şi o închei prin a nota în jurnal lucrurile de peste zi. Cele mai apreciate fotografii ale tale de pe reţelele de socializare sunt cele cu mesaje motivaţionale şi eşti persoana pe care oamenii o sună atunci când au o zi proastă, pentru că ştii să asculţi. Visul tău este să-ţi poţi permite să călătoreşti o vară întreagă, în jurul lumii. Şi să scrii o carte despre această experienţă. Până la urmă, tu ştii că viaţa e făcută din experienţe.

Dacă ai pe frigider desenele copiilor…

… atunci imaginea de fundal a telefonului tău este sigur cu o fotografie a copiilor sau nepoţilor. Şi cine ar putea să te condamne? A văzut cineva un copilaş mai drăgălaş? Îţi place să găseşti lucuri noi, reţete noi pe reţelele de socializare. Şi le pui şi în practică. În timpul liber pregăteşti torturi pentru nunţile sau pentru botezurile prietenilor şi te gândeşti chiar să-ţi faci un magazin online pe această temă. Te-ai simţit întotdeauna fericită atunci când eşti creativ. Şi poţi să pierzi nopţi în căutarea unor idei bune.

Dacă ai pe frigider fotografii cu cei dragi…

… atunci prietenii îţi spun că eşti un paparazzi, pentru că eşti primul care scoţi aparatul sau telefonul să faci oo fotografie, indiferent că te afli la cină sau la o nuntă. Plângi întotdeauna la finalul filmelor romantice, iar în lista ta se regăsesc melodii din liceu.  Cheltui mai mulţi bani decât ar trebui, dar nu apari nicioadată la o petrecere cu mâna goală, pentru că gestul contează, nu-i aşa?

Magneţi şi poze pe frigider? Ce spune acest lucru despre tine
Magneţi şi poze pe frigider? Ce spune acest lucru despre tine

Dacă ai pe bileţele cu notiţe…

… atunci eşti o persoană organizată care se ţine de lucruri, iar ziua ta este una plină. Iar atunci când ai timp liber, preferi să stai pe canapea, alături de un pahar de vin roşu, însă, în mod inevitabil ajungi să răspunzi la telefoane şi emailuri.

 

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here