Mai mult timp pentru tine cu noul Catalog IKEA 2018

0

Compania IKEA România lansează astăzi, 17 august, Catalogul IKEA 2018. În perioada 17 august – 7 septembrie, peste 800.000 de exemplare ale noului catalog vor fi distribuite în locuințele din București și împrejurimi. CasoTeca îţi prezintă mai mult timp pentru tine cu noul Catalog IKEA 2018.

Tema centrală: sufrageria

Cele 326 de pagini ale catalogului de anul acesta oferă idei și inspirație pentru timpul petrecut acasă. Tema anuală, „Mai mult timp pentru tine”, pornește de la spațiul de acasă în care oamenii își fac timp pentru lucrurile care contează cel mai mult pentru ei. Cea mai versatilă cameră din casă este camera de zi, în care oamenii își întâmpină familia și prietenii, sărbătoresc evenimente importante și evenimente mai puțin importante.

De la pilates la cinema

În camera de zi se întâmplă o mulțime de lucruri; este locul care se transformă în sală de sport pentru Pilates pe covor, în teatru pentru repetițiile de serbare, în cinema pentru maratoanele de seriale sau în grădină pentru plantele de apartament. Camera de zi este spațiu public și spațiu personal. Catalogul IKEA de anul acesta oferă soluții pentru a expune ce este important și pentru a ascunde ce vrei să păstrezi pentru tine.

Mai mult timp pentru tine cu noul Catalog IKEA 2018
Mai mult timp pentru tine cu noul Catalog IKEA 2018

„Prin acest catalog, ne dorim să îi încurajăm pe oameni să își facă mai mult timp pentru nevoile și visurile lor. Casele se schimbă pentru a face loc unor noi activități, obiceiuri și stiluri de viață, iar tema de anul acesta despre asta vorbește. „Mai mult timp pentru tine” înseamnă mai mult timp pentru pasiuni, sport, filme și seriale, prieteni, joacă pe covor, crescut plante, petreceri, aniversări, revelioane, somn în după-amiezile de weekend sau pur și simplu pentru a fi împreună fără vreo ocazie specială. Credem că această zonă a casei oferă foarte multe și abia așteptăm să descoperiți noul catalog în care camera de zi joacă un rol central,” a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

Mai mult timp pentru tine cu noul Catalog IKEA 2018
Mai mult timp pentru tine cu noul Catalog IKEA 2018

Nou conținut editorial

Catalogul IKEA 2018 include editoriale legate de viața acasă și impactul social pe care îl au inovația și designul IKEA. Cele 14 povești pot fi descoperite în paginile catalogului și ating subiecte fascinante din toate colțurile globului.

Josh, un nomad urban din Berlin, duce o viață plină și are nevoie de mobilă ușoară, pe care să o poată transporta oriunde. Stilul lui este complet diferit față de cel al designerului parizian haute couture Maryam Mahdawi, care propune un interior în care Marie Antoinette ar putea trăi în zilele noastre, într-un apartament mobilat cu produse IKEA.

Fotoliul făcut în ROMÂNIA

Sub tema inovație în design este prezentată povestea fotoliului STRANDMON, fabricat manual în România, de meșteri foarte talentați. În conținutul digital extins, curioșii pot descoperi povestea lui Nicolae Mureșan din Lăpuș, Transilvania. Acesta este un tapițer cu experiență care s-a născut și a crescut în zonă, mândru să vorbească despre cum se fabrică scaunul STRANDMON. Filmul în care meșterul român vorbește despre pasiunea locuitorilor este disponibil în toată lumea IKEA cu subtitrările aferente.

Mai mult timp pentru tine cu noul Catalog IKEA 2018
Mai mult timp pentru tine cu noul Catalog IKEA 2018

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here