Mamele care vor să facă o schimbare în societate. Femeile celebre promovează Săptămâna Mondială a Alăptării

1

Femeile celebre care promovează Săptămâna Mondială a Alăptării postează pe rețelele sociale imagini cu ele alături de copiii lor. De-a lungul timpului o mulțime de celebrități au militat pentru normalizarea alăptării în public. Aceste mămici nu s-au sfiit să-și expună punctul de vedere public.

Nu este deloc ușor să fii mamă, iar lucrurile devin cu atât mai dificile când viața ta este tot timpul sub lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, o mulțime de mămici celebre au profitat de statutul lor pentru a normaliza un obicei cât de poate de natural, alăptatul.

Femeile celebre care promovează Săptămâna Mondială a Alăptării

Anul acesta Săptămâna Mondială a Alăptării se desfășoară în perioada 1- 7 august. Aceasta a fost adoptată în urma semnării Declarației Innocenti privind Protecția, Promovarea și Susținerea Alăptării de către decidenții Organizației Mondiale a Sănătății și multe alte organizații cheie. Scopul a fost acela de a proteja și a promova alăptarea, relatează Agerpres.ro. Mai multe mămici celebre s-au gândit să promoveze acest eveniment cu amintiri de când micuții lor erau bebeluși. Iată ce vedete s-au arătat de-a lungul timpului susținătoarele alăptării.

Halsey

Halsey este una din femeile celebre care promovează cu mândrie Săptămâna Mondială a Alăptării. Cântăreața a postat o fotografie în care apare pe iarbă în timp ce își hrănește fiul, Ender Ridley Aydin.

Halsey în timp ce își alăptează fiul într-un parc

De-a lungul sarcinii, Halsey a distribuit mai multe fotografii pentru a le arăta fanilor săi modul în care corpul său s-a schimbat. Vedeta nu s-a sfiit niciodată să fie sinceră cu admiratorii săi. Cu toate acestea, ea a fost de multe ori criticată pentru fotografiile pe care a ales să le posteze în mediul online. Halsey a suferit o mulțime de probleme de sănătate după ce a devenit mamă.

Ashley Graham

Ashley Graham este întotdeauna transparentă cu fanii săi din mediul online. Aceasta și-a documentat în mediul online fiecare sarcină și a încercat să normalizeze în mediul online transformările prin care trece corpul unei femei.

Cea mai recentă sarcină pe care a avut-o a fost cu gemenii Malachi și Roman. Modelul internațional a postat o imagine în care îi hrănea pe micuți simultan. Ashley este una din femeile celebre care promovează cu mândrie Săptămâna Mondială a Alăptării. Vedeta se bucură de toată aprecierea și susținerea pe care o primește de la comunitatea sa din mediul online.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski a fost una din vedetele care a anunțat din primul moment că este dornică să alăpteze. Atunci când fiul său a venit pe lume, Emily a postat o imagine cu micuțul Sylvester în timp ce stătea în brațele sale și mânca.

Emily Ratajkowski în timp ce îl alăptează pe Sylvester

Emily a distribuit de-a lungul timpului o mulțime de fotografii în timp ce alăpta. Aceasta și-a dorit să facă o schimbare în societate cu privire la modul în care se raportează oamenii la  femeile care alăptează în public. Emily și-a ascultat întotdeauna instinctul și a fost asumată până la capăt cu alegerile sale.

Cardi B

Cardi B a promovat alăptarea din primul moment în care a devenit mamă. În videoclipul melodiei Money aceasta apare în timp ce își ține la piept copilul și îl hrănește.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cardi B (@iamcardib)

Cardi nu a vrut să se ascundă niciodată și a încercat să promoveze alăptarea în rândul tuturor proaspetelor mămici. De-a lungul timpului cântăreața a realizat mai multe pictoriale în care apare în timp ce-și hrănește copilul.

Chrissy Teigen

Soția lui John Legend este una din femeile celebre care promovează Săptămâna Mondială a Alăptării. Modelul internațional are doi copii, Luna Simone Stephens și Miles Theodore Stephens. Copii de 4 și 6 ani au fost alăptați de mama lor încă de la început.

Chrissy Teigen în timp ce își alăptează fiul

Când Miles a venit pe lume, Chrissy a postat o fotografie în timp ce își alăpta fiul. În imagine aceasta apare alături de fiica sa, Luna care îi oferă bebelușul său de jucărie și o roagă să-l alăpteze și pe acesta. Chrissy nu s-a sfiit o clipă să vorbească despre procesul de alăptare și despre importanța acestuia în creșterea copilului.

Lauren Hashian

Lauren Hashian este una din femeile care promovează Săptămâna Mondială a Alăptării. Cântăreața are alături de soțul său, Dwayne Johnson, doi copii minunați de 4 și 6 ani. Când Lauren a devenit mamă aceasta s-a bucurat de tot sprijinul soțului său. Dawayne a fost cel care i-a stat alături și care s-a arătat un promoter al alăptării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dwayne Johnson (@therock)

Acesta a postat o imagine în care apare în genunchi în timp ce își hrănește soia care era ocupată la acel moment să-și alăpteze copilul. The Rock a declarat că are un respect deosebit pentru soția sa și toate mamele din lumea întreagă. Actorul s-a asigurat că familia sa este unită și împlinită.

Pink

Pink este una dintre cele mai cunoscute artiste la nivel internațional. Cântăreața în vârstă de 42 de ani are deja doi copii, Willow Sage Hart și Jameson Moon Hart. Jameson are deja cinci ani, în timp ce Willow are 11. Cu toate acestea, Pink s-a arătat întotdeauna o susținătoare a alăptării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de P!NK (@pink)

În momentul în care a devenit mamă, aceasta nu s-a ferit să posteze imagini cu copii săi în timp ce erau hrăniți Vedeta și-a alăptat deseori copii în public și a fost felicitată de o mulțime de mămici pentru gestul său

un comentariu

  1. […] Femeile celebre care promovează Săptămâna Mondială a Alăptării postează pe rețelele sociale imagini cu ele alături de copiii lor. De-a lungul timpului o mulțime de celebrități au militat pentru normalizarea alăptării în public. Aceste mămici nu s-au sfiit să-și expună punctul de vedere public. Nu… Cititi mai multe aici: Mamele care vor să facă o schimbare în societate. Femeile celebre promovează Săptămâna Mondia… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here