Maşini de spălat care reduc factura la apă şi curent

0

Cu toţii putem spune cu mâna pe inimă că maşina de spălat este una dintre cele mai bune invenţii şi produsul care ne oferă mai mult timp. Astăzi, tehnologia ne surprinde în fiecare zi. Şi nici maşinile de spălat nu rămân în urmă. CasoTeca îţi prezintă maşini de spălat care reduc factura la apă şi curent.

Ceea ce în trecut reprezenta un chin, să stai cu orele să speli manual haine şi aşternuturi, astăzi poţi avea hainele gata curate şi în 15 minute. Vorbim despre maşini de spălat sunt dotate cu o tehnologie care reduce cheltuielile la consumul de energie electrică şi apă. Funcţiile şi tehnologiile încorporate asigură o spălare eficientă din punct de vedere energetic, astfel încât factura la energie să fie minimă.

VEZI ŞI:  Cum purifici aerul şi scapi de mirosurile neplăcute

Compania Sharp a venit pe piaţă cu produse menite să ne ajute să scăpă de hainele murdare şi să ne bucurăm de mai mult timp alături de cei dragi. În plus, tehnologia este atât de avansată, încât atunci când maşina de spălat este încărcată doar pe jumătate cu rufe, consumul de energie este automat redus la jumătate. În acest fel, se reduce semnificativ în timpul unui ciclu de spălare, ceea ce duce la utilizarea a mai puţin curent electric, dar se reduce şi consumul de apă.

Mașini de spălat inteligente

Maşini de spălat care reduc factura la apă şi curent
Maşini de spălat care reduc factura la apă şi curent

În plus, aceste maşini de spălat rufe de la Sharp sunt dotate cu funcţia anti alergii. Această funcţie este recomandată pentru spălarea hainelor bebeluşilor sau ale persoanelor cu o piele sensibilă. Cum funcţionează?  O metodă specială de rotire asigură eliminarea oricăror urme de detergent. Mai trebuie să ştii că această funcţie poate fi utilizată ca funcţie complementară în diverse programe.

Cei care trebuie să poarte cămăşi la locul de muncă vor fi surprinşi de funcţia pentru spălarea cămăşilor, care previne şifonarea excesiva a acestora. Camasile spălate cu această funcţie sunt mai putin şifonate, datorită unor tehnici speciale de mişcare a cuvei.

 

Maşini de spălat care reduc factura la apă şi curent
Maşina de spălat de la Sharp

Cele din gama de maşini de spălat Sharp sunt echipate cu un ecran LCD, care îţi arată toate informaţiile de care ai nevoie. Prin apăsarea delicată a butoanelor vei selecta specificaţiile favorite pentru programul de spălat ales.

De asemenea, aceste maşini de spălat rufe au un aspectul special conceput pentru a creşte rigiditatea maşinii, proces în care se reduce semnificativ nivelul de zgomot şi creează o soluţie nu doar elegantă, ci şi practică de a spăla hainele.

 

Vezi aici de unde poți achiziționa purificatoarele SHARP la cel mai mic preț: https://casoteca.ro/magazin/

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here