Reduceri de 15.000 de euro la târgul imobiliar

0
Targ imobiliar

Cine este în căutarea unei locuinţe, poate trece weekendul acesta la târgul imobiliar ce are loc în Piaţa Victoriei din Capitală. Dezvoltatorii promit reduceri chiar şi de 15.000 de euro. CasoTeca îşi spune care sunt noutăţile de la târg.

Cel mai ieftin apartament care poate fi cumpărat se află într-un ansamblu rezidenţial nou, New City Residence Fundeni, şi costă 18.680 euro şi are o suprafaţă de 34 metri pătraţi, iar cei care sunt în căutarea unei case pot opta pentru cele din lemn care au un preţ de 24.000 euro. În plus, cei interesaţi de a sta cu chirie, pot vedea care noutăţile la standul proiectului Vitan Estates, primul ansamblu rezidenţial din Bucureşti destinat exclusiv încirierii.

La târgul imobiliar Project Expo veţi găsi şi oferte speciale, iar reducerile de preţ ajung până la 15.000 euro. Apartamentele de două camere din  New City Residence Fundeni au o suprafaţă de 42,63 metri pătraţi şi un preţ de 23.400 euro.

Reduceri de 15.000 de euro la târgul imobiliar
Reduceri de 15.000 de euro la târgul imobiliar

Cu doar 600 euro în plus, oricine are un teren în proprietate poate discuta cu cei de la standul Rollux Construct pentru a achiziţiona o casă din lemn. Locuinţa facută din lemn de conifer si cu suprafaţă de 80 de metri pătraţi şi o terasă de 15 metri pătraţi are aceleaşi dotări ca orice altă casă construită cu materiale de construcţie tradiţionale.

La polul opus, cea mai scumpă locuinţă costă 1.350.000 euro, aceasta fiind investiţia necesară pentru a achiziţiona un întreg complex touristic. Greenstone Land situat în comuna Corbu, judeţul Constanţa, dispune de 28 de camere, terenuri de tenis de câmp şi fotbal, piscină, foişor şi o terasă care poate găzdui până la 150 persoane simultan.

Reduceri de 15.000 de euro la târgul imobiliar
Reduceri de 15.000 de euro la târgul imobiliar

Class Residence Titan, situat la cateva minute de staţiile de metrou 1 Decembrie şi Nicolae Teclu vine cu cel mai mic preţ din zonă: 670 euro pe metru pătrat. Și mai mult decât atât, dezvoltatorul oferă cadou un aparat de aer condiţionat sau o plasmă tuturor vizitatorilor care vin la târg, indiferent dacă aceştia iau decizia de achiziţie a locuinţei din Class Residence Titan pe perioada desfăşurării evenimentului sau ulterior.

Metropolitan Residence Aviatiei oferă un discount de până la 15.000 euro vizitatorilor. Cubic Residence oferă, de asemenea, un discount de 5% celor care doresc să achiziționeze o proprietate în ansamblul din Prelungirea Ghencea.

Perpetuum Residence oferă vile cu prețuri care pleacă de la 62.000 euro. În Militari Residence, unul dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale din București, prețurile pleacă pe perioada târgului, de la 550 euro pe metru pătrat. VarioDoor oferă discount 5% la prețurile de importator pentru orice model de ușă și 10% la montaj. Oferta valabilă 30 de zile pe baza flyer-ului primit de la stand.

Târgul imobiliare are loc în periaoda 1-3 iulie în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Intrarea este liberă, iar programul pentru vizitatori este cuprins vineri şi sâmbătă între orele 10.00 – 19.00, iar duminică 10.00-16.00.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here