Maxima secolului 21: ‚,Flexibil ca marmura!”

0
Un produs nou, incredibil la o primă vedere. Creată din praf de marmură, cu o grosime cuprinsă între 2,35 și 3 milimetri, marmura flexibilă reprezintă o soluție ideală, atât pentru fațade, cât și pentru amenajările de interior.
Concepută inițial pentru fațade, marmura flexibilă poate fi utilizată și pentru pereți interiori sau tavane și se poate aplica pe orice suprafață minerală, inclusiv BCA, folosind un adeziv obișnuit. Marmura flexibilă, importată de Eco Smart Stone, are 32 de nuanțe și 4 texturi, se aplică direct pe zid sau pe polistiren, nu încarcă fațada sau peretele și este termoconductoare. În plus, acest produs este permeabil la apă din interior și impermeabil din exterior, ceea ce face peretele să respire, prezintă o elasticitate majoră și o estetică deosebită.marmura 2
Printre alte avantaje ale marmurei flexibile se numără protecția împotriva murdăriei, bacteriilor și a mucegaiului, precum și împotriva razelor ultraviolete, dar și izolarea fonică, hidroizolarea și o garanție a produsului pentru 50 de ani.

Despre costuri la marmura flexibilă

Prețul promoțional al marmurei flexibile este de 19 euro (TVA inclus), iar montajul realizat de personalul Eco Smart Stone ridică prețul la 28 de euro. Pentru comparație, o marmură obișnuită ajunge, la montaj, la circa 60 de euro pe metrul pătrat, în timp ce marmura italiană ajunge la aproximativ 199 de euro pe metru pătrat, cu tot cu montaj.Marmura
Eco Smart Stone SRL a intrat în acest an pe piața românească și are deja precontracte în Galați, Constanța, Brașov și București, Compania importă produsele de la o fabrică din Republica Moldova și are ca țintă pentru acest an vâzarea a 24.000 de metri pătrați de marmură flexibilă. Firma deține un show-room pe Calea Văcărești din Capitală, precum și un depozit pe Șoseaua de Centură a Bucureștiului.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here