MCA Grup comercializează uşi de garaj „made în România” la export

0
MCA usi de garaj

MCA Grup, producătorul local de uși secționale şi rulouri exterioare exportă 30% din producţie, dorind ca în următorii cinci ani să atingă un nivel de 75% din afaceri la export. Anul acesta, MCA va participa pentru a doua oară la Târgul Equip’ Baie Paris, intensificându-şi astfel activitatea în Franţa.

„Exportul reprezintă o piaţă mare, dar foarte competitivă. Putem spune că se observă un declin al pieţei din Europa de Vest, însă pentru noi mai este mult loc de creştere, deoarece există cerere pentru produse calitative, la preţuri corecte, ceea ce corespunde ofertei MCA. Am mai expus la Equip Baie şi în 2012, iar acum participăm pentru a doua oară la acest eveniment pentru a ne întări poziţia şi pentru a ne prezenta atât distribuitorilor francezi, cât şi celor din ţările francofone, precum cei din Africa. Ne pregătim deja de câteva luni şi pentru expoziţia internaţională R+T, de la Stuttgart, ce va avea loc în februarie 2015”, a afirmat Ciprian Oprea, CEO al MCA Grup.

Conform estimărilor interne până la sfârșitul anului acesta, MCA urmează să comercializeze în Franţa circa 1.000 de uşi secţionale şi 3.000 de rulouri de aluminiu. Compania preconizează că va avea o cifră de afaceri de 5 milioane de euro în această zonă de export. Cel mai vândut produs al brandului MCA în Franţa este uşa secţională Optima, cu arcuri de torsiune şi motor din gama superioară dar se vând bine și panouri netede în culori ca gri antracit, alb şi negru sau din gama RAL. Producătorul român MCA mai vinde și rulouri exterioare, garduri și porți de aluminiu, grilaje metalice, automatizări pentru porți, bariere, uși antifoc, pergole și copertine.

stand MCA
stand MCA

La Târgul Equip’ Baie MCA va participa cu două inovații:
•MCA Lara, uşa pietonală integrată în uşă secţională, fără nituri la exterior care oferă un avantaj de ordin estetic;
•MCA OC, un program de calcul online al preţurilor unic în piaţă prin care clienții îşi pot configura singuri uşa dorită, primind instant oferta de preţ pentru configuraţia tehnică real posibilă pentru fiecare caz în parte.

usi de garaj
usi de garaj

 

Despre MCA Grup România:
În 2013 MCA Grup România a realizat o cifră de afaceri de 8,2 milioane de euro, având un nivel similar cu anul anterior și 120 de angajați. Cu o capacitate de producţie de 10.000 unităţi anual, fabrica de la Jilava are o reţea de distribuţie proprie de 1.200 de dealeri (la nivel naţional şi internaţional cumulat).
De 16 ani, producătorul național de uși de garaj secționale MCA exportă în opt state din UE respectiv Belgia, Franţa, Austria, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova și Italia. Brandul MCA este controlat de societatea Milca SRL, firma-mamă a grupului, cu o vechime de 15 ani în piață.

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here