Miele aduce în România aspiratorul Ecoline cu Boost

0

Aspiratorul C3 Comfort Boost Ecoline, adus pe piaţa românească de Miele, este dotat cu funcţia Boost, prin care se activează automat puterea de 1200 W pentru un plus aspirare. Aspiratoarele din gama Complete C3 sunt silenţioase şi se remarcă prin consumul redus de energie.

Miele lansează pe piaţa din România aspiratorul Complete C3 Comfort Boost Ecoline, cu o putere de 800 W, iar prin funcţia Boost, utilizatorul poate activa automat puterea de 1200 W pentru 20 de secunde. Funcţia poate fi utilizată de trei ori consecutiv, timp de un minut, pentru un plus de aspirare a covoarelor.

Miele aduce în România aspiratorul Ecoline cu Boost

Modelul face parte din noua generaţie  de aspiratoare, Miele Complete C3 Ecoline, axate pe performanţe de aspirare ridicate şi totodată pe un consum redus de energie. Din aceeaşi gama, face parte şi modelul Boost Parquest EcoLine, cu duză special creată pentru parchet, cu păr natural pentru îngrijirea podelelor dure, care se pot zgâria uşor.

„Aspiratoarele Miele Complete C3 EcoLine au fost create pentru a corespunde nevoilor oricărui utilizator: curăţă orice tip de suprafaţă, sunt silenţioase şi flexibile. Ne aşteptăm să fie bine primitede utilizatorii din România, aspiratoarele fiind de altfel cele mai căutate produse Miele în showroom-ul din Bucureşti şi la partenerii din ţară”, spune Loredana Butnaru, director de vânzări Miele România.

Toate aspiratoarele din gama Complete C3 EcoLine sunt dotate şi cu peria pentru podele dure, SRD 20. Datorită perilor denşi, duza atinge o capacitate de aspirare a prafului de 111%, ajungând astfel la clasa A de eficienţă a performanţei de curăţare. Mai mult, fiecare model are alte trei accesorii care se află într-un compartiment din interiorul aparatului: perie pentru tapiţerie, duză pentru fante şi periecu peri naturali pentru obiecte reliefate, pentru a fi întotdeauna la îndemână. De asemenea, aspiratoareleau trei rotile cu pivotare lină la 360 de grade cu noua tehnologie Dynamic Drive pentru rulare silenţioasă şi au o rază de acţiune de 11 metri.

Miele aduce în România aspiratorul Ecoline cu Boost

Sacii de praf unici Miele HyClean 3D Efficiency au nouă straturi pentru cel mai bun grad de filtrare şi o capacitate de 4,5 litri, cu 20% mai mare faţă de modelele anterioare de saci.

O altă dotare a gamei de aspiratoare Miele Complete C3 este filtrul AirCleanPlus, care conferă aspiratoarelor clasa A la emisiile de praf. Modelele dispun şi de un filtru de motor prin care se ajunge la 11 stadii de filtrare a prafului.

Aspiratoarele Miele sunt testate pentru a fi utilizate timp de 20 de ani, iar pentru a fi posibil acest lucru, produsele sunt supuse unor condiţii de stres extreme în laborator, tocmai pentru a asigura calitatea produsului şi o durată mare de viaţă.

Miele aduce în România aspiratorul Ecoline cu Boost

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here