Miele aduce în România două noi mașini de spălat rufe

0

Miele aduce în România două noi modele de mașini de spălat rufe din gama basic, cu două noi programe, destinate în special celor care se antrenează în mod regulat și care folosesc îmbrăcăminte specială. CasoTeca îți spune de ce Miele aduce în România două noi mașini de spălat rufe.

Față de gama anterioară, cele două modele au două programe noi de spălare, Outdoor și Impermeabilizare. Noile mașini de spălat sunt concepute pentru persoanele care se antrenează în mod regulat și folosesc îmbrăcăminte care permite corpului să respire sau este impermeabilă.

Programul „Outdoor” protejează materialele textile high-tech și le păstrează calitatea și funcționalitățile. Programul „Impermeabilizare” utilizează fixarea termică pentru a asigura și menține proprietățile impermeabile ale materialelor.

Capacitate de 7 și 8 kg

Ambele modelede mașini de spălat rufe aduse în România sunt prevăzute cu funcția CAPS care permite utilizarea capsulelor Miele de detergent și balsam. Ambele modele o capacitate de 7 kg, respectiv 8 kg. Mașinile pot fi montate sub blat sau combinate cu un uscător de rufe suprapus, încărcarea efectuându-se frontal.

Miele aduce în România două noi mașini de spălat rufe
Miele aduce în România două noi mașini de spălat rufe

Cele două modele sunt echipate cu tamburul unic din oţel inoxidabil, cu profil de fagure de miere şi volum de 59 l. Mașinile mai au și senzori speciali pentru reglajul automat al condiţiilor ideale de spălare, clătire şi centrifugare, în funcţie de tipul materialelor.

Consumul energetic și de apă este reglat automat, datorită funcției Fuzzy Logic. Asta asigură economii substanțiale de costuri pentru utilizatori. Ambele modele sunt de altfel incluse în clasa de eficienţă energetică Α+++. Consumul lunar de apă este sub 1m³, iar consumul energetic de aproximativ 15 kWh pe lună.

Dotări suplimentare

Cele două modele mai prezintă și o serie de dotări suplimentare cum ar fi funcțiile de afişaj digital pentru timpul rămas sau start întârziat de până la 24 de ore. În plus, se mai poate spăla la temperaturi scăzute – „rece” şi „20°C”. De asemenea, mașinile au și protecție antișifonare și un sertar de administrare cu capacitate de auto-curăţare.

Nu trebuie să vă faceți griji nici în privința zgomotului. Mașinile de spălat Miele WDB 030 și WDD 030 au fost proiectate pentru o utilizare silențioasă, având izolare fonică.

Miele aduce în România două noi mașini de spălat rufe
Miele aduce în România două noi mașini de spălat rufe

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here