Acasă la Miss România

0

Iarna se apropie cu paşi repezi, iar zilele trecute, văzând că nu e rost de stat pe afară, ne-am gândit să-i facem o vizită Elenei Zamă, reprezentanta României la diferite concursuri internaţionale de miss.

Am sunat-o să o anunţăm că suntem în drum spre ea şi că nu ne băusem cafeaua de dimineaţă, pentru a ne aştepta cu ea deja făcută, dar iată cum am surprins-o!

Citeşte şi Între şcoală şi celebritate. Confesiunile unui Miss Internaţional

Cine este Miss România

Elena Zamă este recunoscută în lumea fashionului pentru aparițiile ei pe catwalk.

Originară din Oneşti, Elena Zamă se trage dintr-o familie numeroasă, cu încă doi fraţi, plecaţi şi ei în diferite colţuri ale lumii, pentru a-şi face un trai mai bun. Ea a fost reprezentanta ţării noastre la concursurile Miss Supranational 2014 din Polonia şi Miss Global Beauty Queen 2015 din Korea de Sud.

Următorul concurs de frumuseţe la care ne va reprezenta chiar în noiembrie va fi Miss Bikini Universe.

Casa şi cafeaua unei Miss

Miss România se pregătea să ne prepare cea mai bună cafea din lume într-o bucătărie amenajată exact după gustul ei. Mobila de un roşu pasional cu inserţii lucioase ne duc direct cu gândul la o viaţă glamour, însă nu este neapărat așa. Miss România chiar este o persoană normală, pasionată de design, iar asta se vede în fiecare colț al casei, mai ales în bucătărie. Iar într-o astfel de bucătărie, o cafea făcută de o femeie frumoasă ca Elena, chiar este perfectă.

14794140_1216420925087956_1629747930_n

PUB: Și tu poți să îți faci o cafea super într-o cafetieră de la eMAG, redusă acum la 169 lei. O găsești aici

În dormitor la Miss România

După ce am băut cafeaua, ne-am dus să verificăm dacă Elena e “fată de casă” în adevăratul sens al cuvântului şi şi-a făcut patul după ce s-a trezit.

Dar ajunşi în dormitorul ei, şi ca să vedeţi cât de bine arată Miss România naturală în patul ei de acasă, am făcut şi câteva instantanee.

intalniree

Am întrebat-o ce a făcut-o să aleagă această mobilă, care pare ideală pentru o miss.

Am cumpărat mobila din casă după felul meu de a fi. Când am intrat în magazinul Lem’s şi am văzut patul ăsta, am zis din start că e pat de prinţesă şi trebuie să fie al meu! Vouă cum vi se pare?

Ce-i drept, nu-i stă rău deloc unei fete frumoase într-un astfel de pat.

14813046_1216425588420823_124966205_o

Am continuat turul micului apartament al Miss România şi nu o să vă vină să credeţi ce am mai descoperit!

PUB: Vezi aici ce lenjerii poți găsi acum pe eMAG, reduse cu 40%

Elena se pregăteşte intens pentru Miss Bikini Universe

După ce “ne-am făcut de cap” în dormitorul Elenei, am vrut să o vedem şi cum se pregăteşte pentru următorul concurs de frumuseţe la care ne va reprezenta ţara, Miss Bikini Universe, şi mare ne-a fost mirarea când am vazut-o că ştie să joace şah.

14858654_1216420915087957_1114517393_o

Da, jocurile ce implică gândirea şi de strategie, în general, mă relaxează înainte de marile concursuri de frumuseţe.

Mai mult, ne-a arătat ce face ea într-o zi de relaxare pe canapeaua din living.

PUB: Un super televizor LED Samsung este redus acum pe eMAG la 999 lei. Vezi ce poate să facă

Miss România citeşte foarte mult, pentru că, după cum spune chiar ea:

“La concursurile de Miss nu participă doar fete frumoase, ci şi fete isteţe, care ştiu să răspundă corect la întrebări de cultură generală. Încerc să mă informez cât mai mult despre tot ce se întâmplă în lumea asta, indiferent de subiect, pentru că nu doresc să-mi fac ţara de râs la vreun concurs sau când vorbesc cu oameni din alte colţuri ale lumii”. Elena ne-a mai mărturisit că este pasionată de politica internațională și urmărește cu mare interes ce se întâmplă în acest moment în campania din SUA.

Am observat că Elena Zamă preferă mobilă colorată şi în casa ei nu există monotonie. Fiecare încăpere are altă culoare, dar în toate merge pe acelaşi stil jucăuş, tineresc şi modernist. Chiar ea ne-a mărturisit că a fost o provocare în a-şi decora casa după propriul gust, dar a facut-o cu drag și pasiune.

Nu găseam nimic care să mă reprezinte. Mi-am dorit ceva frumos, colorat şi la un preţ bun. Un Miss nu câştigă foarte mulţi bani ca să-şi permită chiar orice. Aşa că, după ce am căutat mobilă în vreo cinci magazine în decursul unei săptămâni şi foarte mult în online, am descoperit câteva lucruri interesante pe pagina de Facebook Lem’s. Apoi am intrat pe site-ul lor, după care am decis că ar fi cazul să vizitez un showroom, unde am găsit o grămadă de piese de mobilier interesante şi la reducere.”

14797511_1216420928421289_1743414441_n

Aşa arată Miss România în căldura casei ei. Îi mulţumim că ne-a primit şi sperăm că ne va mai da ocazia să o vizităm şi data viitoare, pentru că face o cafea extraordinară.

Mobila Lem’s pe care Miss România o are în casă

Bucătăria este Gazelle şi se găseşte la reducere cu 20%  în magazinele Lem’s, până pe 20 noiembrie.

Dormitorul este Miracco, de asemenea redus în magazinele Lem`s, iar living-ul poartă denumirea Box şi se află în promoție tot până pe 20 noiembrie. De altfel, Lem`s a anunțat în această perioadă reduceri de până la 50%, la toate produsele sale.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here