UPDATE – Mobilier Lem’s: 45% reducere mobilă Oradea

0

Primăvara vine cu reduceri spectaculoase la magazinul Lem’s, magazin de mobilă din Oradea. Bucură-te de oferta Lem’s: 45% reducere mobila Oradea!

Vesti bune! Reducerile la mobila Lem’s continua pana pe 31 iulie! Mergi acum la cel mai apropiat magazin Lems si comanda mobila preferata cu reduceri de pana la 45%.Timeline-850-x-315-px_iuine

45% reducere mobila Oradea

Magazinul Lem’s din Oradea,  Calea Aradului Nr.  62 în incinta complexului comercial ERA Shopping Park propune până la 45% reducere la mobila românească pentru toată casa. Nu rata noua promoție din această vară: reduceri până la 45%, la toata mobila Lem’s, valabilă până pe 10 iulie.

Magazinul Lem’s din Oradea are o suprafaţă de 1.700 mp şi prezintă o gamă de mobilă care înfrumuseţează casa, produsă în România.

Vizitează magazinul Lem’s şi vei descoperi un univers didicat mobilei pentru casă, cu reduceri de până la 45% la mobila Oradea.

lems oradea

Dormitor

Lems: 50% reducere mobila Oradea
Dormitorul Domino de la Lem’s Oradea

Programul Domino de la Lem’s ştie să se adapteze nevoilor actuale şi aduce în casele voastre stările şi emoţiile potrivite fiecărei încăperi. Cu stil şi eleganţă, Domino face din dormitor un spaţiu intim şi unic, ce emană calm şi seninătate, exact atmosfera care trebuie să domine în orice dormitor. Dormitorul Domino vine în mai multe culori şi oferă spaţii de depozitare suficiente, fiind potrivit pentru spaţiile mici.
Acum e timpul să profiţi la Lems: 45% reducere la mobila Oradea pe http://www.lemet.ro/produse/dormitoare-si-camere-tineret.html

Perne şi pilote

Ce poate fi mai odihnitor decât un somn profund? Alege perna din puf şi pană de gâscă de la Lem’s, care acţionează ca un fel de sedativ natual, calmând mai întâi simţul tactil, apoi pe cel vizual, răsfăţând corpul cu senzaţii de cea mai fină calitate. Completează experienţa cu o pilotă tot din puf şi pană de gâscă tot de la Lem’s, care oferă căldură şi siguranţă în anotimpurile reci şi răcoare şi prospeţime în anotimpurile calde. Puful de gâscă este cel mai bun material izolant din lume.

Nu rata oferta de preţ la perne şi pilote de la www.lemet.ro.

Lems: 50% reducere la mobila Oradea
Reduceri la pilote şi perne la Lem’s Oradea

Mobilă de bucătărie

O bucătărie nu trebuie să fie banală! Poate fi elegantă, aerisită, cochetă şi practică în acelaşi timp. Pentru cei pretenţioşi, bucătăria Gazelle este cea mai bună variantă, mai ales prin faptul că răspunde tuturor exigenţelor prin flexibilitate şi versatilitate. Îţi poţi configura bucătăria exact cum vrei tu şi poţi opta şi pentru un bar sau o insulă. Profită de Lem’s: 45% reducere la mobila Oradea.

Şi tu poţi avea o bucătărie elegantă de la Lem’s!

Bucătăria Gazelle, cu o reducere spectaculoasă – detalii pe http://www.lemet.ro/produse/bucatarii.html

Lems: 50% reducere la mobila Oradea
Reduceri la mobila de bucătărie Gazelle din magazinul Lem’s din Oradea

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here