UPDATE – Mobila Lem’s: 45% reducere mobilă Brăila

0
Interior magazin Lemet

Primăvara vine cu reduceri spectaculoase la magazinul Lem’s, magazin de mobilă din Brăila. Bucură-te de oferta mobila Lem’s: 45% reducere mobila Brăila!

Vesti bune! Reducerile la mobila Lem’s continua pana pe 31 iulie! Mergi acum la cel mai apropiat magazin Lems si comanda mobila preferata cu reduceri de pana la 45%.Timeline-850-x-315-px_iuine

45% reducere mobila Brăila

Magazinul Lem’s din Brăila, situat la Carrefour Brăila Promenada, DN21, Sat Vărsătura, Comuna Chişcani (vizavi de casa centrală) vine cu oferte speciale de până la 45% reducere la mobila românească pentru toată casa. Nu rata noua promoție din această vară: reduceri până la 45%, la toata mobila Lem’s, valabilă până pe 10 iulie.

Magazinul Lem’s din Brăila are o suprafaţă de 1.000 mp şi prezintă o gamă de mobilă care înfrumuseţează casa, produsă în România.

Vino şi vei descoperi un univers didicat mobilei pentru casă, cu reduceri de până la 50% la mobila Brăila.

Magazin Lem's Brăila
Magazine Lem’s

Saltele

O veche vorbă românească spune “Cum îţi aşterni, aşa dormi”! Alege saltelele Imperia de la Lem’s, ferme şi elastice în acelaţi timp, pentru un somn plăcut şi confortabil. Vei avea parte un confort excepţional al latexului, combinat cu tehnologia inovatoare a arcurilor ambalate individual. Saltelele Imperia au fost concepute pentru a urma linia corpului şi pentru a oferi suport optim pentru coloana vertebrală în timpul somnului. Acum e timpul să profiti de Lems: 45% reducere la mobila Brăila.

Alege cele mai bune saltele de dormit de la Lem’s, în campania de reducere mobilă Braila.

Saltelele Imperia vin cu reduceri impresionante pe http://www.lemet.ro/produse/saltele/saltele.html

Lems: 50% reducere mobila Brăila
Reduceri 45% la saltelele Lem’s

Living

Nu rata ocazia de a avea cea mai impresionantă mobilă pentru living! New York de la Lem’s este primul living în sticlă şi lumini, cu un design exclusivist, de lux, care se remarcă prin modul în care suprafaţa de sticlă Lacobel compune lumina, modelând şi reinventând spaţiul. Mobilierul vine cu un sistem de iluminare LED cu senzor, cu sertare căptuşite cu catifea, dar şi cu un sistem special de deschidere de tip push.

New York de la Lem’s este cea mai bună alegere!

Living-ul New York este acum la un preţ special pe http://www.lemet.ro/produse/camere-de-zi-living.html

 

Lems: 50% reducere mobila Brăila
45% reducere mobila Brăila

Mobilier pentru hol

Mobilierul penru hol Zeppelin de la Lem’s este unul cochet, dar în acelaşi timp şi foarte practic. Garderoba are un interior dotat cu agăţători şi suport pentru umeraşe, numai bune pentru hainele întregii familii! Etajera vine dotată cu rafturi la interior pentru un plus de spaţiu care poate fi folosit şi pentru alte obiecte de care ai nevoie în fiecare zi.

Nu rata reducerea de 45% de la Lem’s – www.lemet.ro

Lems: 50% reducere la mobila Brăila
Reduceri 45% la mobila Lem’s Brăila

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here