UPDATE – Mobila Lem’s: 45% reducere mobilă Videle

1

Reducere mobilă Videle: Reduceri spectaculoase în această primăvară la magazinul Lem’s din Videle! Nu rata oferta de mobila Lem’s: reducere mobilă 45% Videle!

Vesti bune! Reducerile la mobila Lem’s continua pana pe 31 iulie! Mergi acum la cel mai apropiat magazin Lems si comanda mobila preferata cu reduceri de pana la 45%.Timeline-850-x-315-px_iuine

Reducere mobilă Videle 

Magazinul Lem’s din Videle ase află în Complexul Stejarul, pe Şoseaua Giurgiului şi vine cu oferte de până la 45% reducere la mobila românească pentru toată casa. Nu rata noua promoție din această vară: reduceri până la 45%, la toata mobila Lem’s, valabilă până pe 10 iulie.

Magazinul Lem’s din Videle are o suprafaţă de 350 mp şi vine cu o gamă variată de mobilă potrivită pentru toate gusturile!

Vizitaţi magazinul Lem’s şi veţi descoperi un univers dedicat mobilei pentru întreaga casă, cu reduceri de până la 45% la mobilă Videle.

Mobila Lems: reducere mobilă 50% Videle
Mobila Lem’s: reducere mobilă 50% Videle

Canapele şi fotolii

Canapelele şi fotoliile Moko de la Lem’s au o rezistenţă sporită datorită structurii din lemn masiv de fag. Pernele spătarului au în componență fibră siliconizată extrem de rezistentă la deformare, care crează o volumetrie plăcută. Vei avea parte de cele mai frumoase momente alături de cei dragi, fie că te uiţi la film, fie dai o petrecere. Sistemul de extensie este unul de tip „italian” cu cadru din oțel, pliabil în trei segmente.

Nu rata Mobila Lem’s: reducere mobilă 45% Videle!
Mai multe detalii despre canapele şi fotolii Moko! – http://www.lemet.ro/images/produse/canapele%20lemet/pdf/canapea-moko.pdf
Mobila Lems: reducere mobilă Videle
50% reducere mobilă Videle
Reducere mobilă Videle: Mobilier pentru hol
Mobilierul pentru hol Domino a fost special conceput pentru a se încadra în orice tip de spaţiu, fie că e unul mic şi îngust, fie că un spaţiu mai mare. Nu rata oferta reducere mobilă 50% Videle şi scapă de altă mobilă care nu se potriveşte holului tău!
Află mai multe despre reducerile la mobilierul pentru hol – http://www.lemet.ro/produse/garderobe.html
Mobila Lems: reducere mobilă Videle
50% reducere mobilă Videle
Reducere mobilă Videle: Dormitoare 
Dormitorul Zeppelin este definit prin designul inspirat de aspectul ciocolatei. Balanţa cromatică a nuanţelor de salcâm natural conferă dormitorului un aspect echilibrat şi relaxant. Cu un design exclusivist şi calitate ireproşabilă la preţuri accesibile, dormitoru Zeppelin se remarcă prin multitudinea de module din care poți alege în funcție de spațiul disponibil la tine acasă, dar şi prin spațiul generos de depozitare.
Profită de Lem’s: 50% reducere mobilă Videle!
Află mai multe despre dormitoare aici – http://www.lemet.ro/produse/dormitoare-si-camere-tineret.html
Mobila Lems: reducere mobilă Videle
50% reducere mobilă Videle

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here