UPDATE – Mobila Lem’s: 45% reducere mobilă Baia Mare

0

Reducere mobilă Baia Mare: Reduceri spectaculoase în această primăvară la magazinul Lem’s din Baia Mare! Oricine poate profita de oferta mobila Lems: 45% reducere mobilă Baia Mare!

Vesti bune! Reducerile la mobila Lem’s continua pana pe 31 iulie! Mergi acum la cel mai apropiat magazin Lems si comanda mobila preferata cu reduceri de pana la 45%.Timeline-850-x-315-px_iuine

Reducere mobilă Baia Mare

Magazinul Lem’s din Baia Mare se află pe Bd. Decebal Nr. 15 (în cadrul magazinului Rex) şi vine cu oferte de până la 45% reducere la mobila românească pentru toată casa. Nu rata noua promoție din această vară: reduceri până la 45%, la toata mobila Lem’s, valabilă până pe 10 iulie

Magazinul Lem’s din Baia Mare are o suprafaţă de 1.000 mp şi vine cu o gamă diversificată de mobilă românească potrivită pentru toate gusturile!

Vizitaţi magazinul Lem’s şi veţi descoperi un univers dedicat mobilei pentru întreaga casă, cu reduceri de până la 45% la mobilă Baia Mare!

reducere mobila baia mare
reducere mobila baia mare

Dormitoare 

Domitorul Domino de la Lem’s este apreciat de utilizatori pentru calitate şi aspect! Profită şi tu de mobila Lems: 45% reducere mobilă Baia Mare şi vei avea un dormitor aşa cum ai visat! Cu siguranţă vei simţi căldura şi intimitatea pe care dormitorul Domino ţi le oferă! În plus, vei putea alege dintr-o gamă variată de corpuri special concepute pentru a te ajuta să depozitezi lucrurile.

Descoperă mobila Lems: 45% reducere mobilă Baia Mare!

Mai multe informaţii despre dormitorul Domino găseşti aici – http://www.lemet.ro/produse/dormitoare-si-camere-tineret.html

Mobila Lems: reducere mobilă 50% Baia Mare
45% reducere mobilă Baia Mare

Canapele

Cine nu îşi doreşte mai mult spaţiu pentru musafiri în camera de zi? Vizitează magazinul Lem’s din Baia Mare pentru a încerca diferite modele de canapele. Beneficiezi de reduceri de până la 45% şi la canapelele modulare, cu ajutorul cărora vei putea organiza în mod optim spaţiile din camera de zi! Ai la dispoziţie diferite modele: canapele cu două sau trei locuri,  fixe şi extensibile, elemente de colţ, dar şi fotolii, tabureţi.

Profită de mobila Lems: 45% reducere mobilă Baia Mare!

Pentru detalii suplimentare despre canapelele modulare, click aici – http://www.lemet.ro/produse/canapele/canapele.html

Mobila Lems: reducere mobilă 50% baia Mare
45% reducere mobilă baia Mare

Dining

Dining-ul Miracco esre structurat pe cinci niveluri de înălţime, care îţi oferă posibilitatea de a-ţi ambienta camera aşa cum doreşti, chiar şi prin soluţii de amenajare pe colţ. Principala caracteristică a acestui program este capacitatea mare de încărcare şi depozitare în module. Astfel, vei avea la îndemână orice obiect atunci când îţi doreşti şi vei câştiga spaţiu în bucătărie.

Nu rata mobila Lems: reducere mobilă 45% Baia Mare!

Află totul despre dining-ul Miracco – http://www.lemet.ro/produse/dining/miracco.html

Mobila Lems: 50% reducere mobilă baia Mare
Mobila Lems: 45% reducere mobilă baia Mare

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here