Mobilează casa cu cele mai dorite produse de la LEMS

1
Mobilează casa cu cele mai dorite produse de la LEMS

Atunci când ajungem să ne mutăm în casă nouă sau când ne hotărâm să redecorăm locuința ne dăm seama că alegerea mobilierului nu este o operațiune tocmai ușoară. Cu toate acestea, este una dintre cele mai așteptate și agreabile părți în ceea ce privește amenajările interioare. Începem să facem planuri despre cum va arăta casa complet mobilată.

Mobilierul definește stilul amenajării noastre, ne scoate în evidență personalitatea. De aceea este bine să optăm pentru mobilier cu design plăcut dar să fie în același timp și practic. În plus, trebuie ca mobila să fie într-un stil neutru, care să nu iasă din tendințe rapid pentru că nimeni nu-și dorește să schimbe mobila prea des.

Noi vă propunem câteva modele, cele mai apreciate produse de mobilier de către cumpărătorii LEMS, să vă inspire atunci când vă mobilați casa:

Să începem așadar cu o primă idee, holul de la intrare pentru că este cel care produce prima impresie vizitatorului, prima impresie care… contează cel mai mult. Holul ne dă o idee despre ce va urma, este încăperea care anunță stilul de amenajare a întregii locuințe deci, amenajarea lui trebuie făcută cu atenție. Așa este și Hol Domino L218 cm. Estetic, discret, funcțional, acesta se caracterizează prin simplitate și confort. Se poate achizitiona și în rate, rata lunară este calculată la un număr de 10 rate fără dobândă prin cardurile de cumpărături.

Mobilează casa cu cele mai dorite produse de la LEMS

Living-ul New York L 360 cm, vă întrebați de ce este preferat de cumpărători? Este un living în sticlă și lumini. Design-ul exclusivist se remarcă prin modul în care suprafața de sticlă Lacobel compune lumina, modelând și reinventând spațiul. Îl recomandă următoarele caracteristici: finisaj sticlă Lacobel – aspect luminos și estetic, sistem integrat de iluminare LED cu senzor, sertare căptușite cu catifea, sisteme speciale de deschidere tip push, lipsa mânerelor subliniază linia clară a designului și, ușurință și eleganță în utilizare.

Mobilează casa cu cele mai dorite produse de la LEMS

Și tot în zona de living vă propunem Colțarul extensibil Rosario, pentru a reîntregi atmosfera camerei de zi. Un produs impozant, rafinat și cel mai important, confortabil, Rosario este gândit a fi elementul central al unei încăperi spațioase. Diferitele tipuri de stofe și imitație piele din colecțiile noastre sunt de calitate superioară, special alese pentru a asigura rezistență în timp și o întreținere ușoară. Pentru cei care doresc să opteze pentru sistemul de cumpărare în rate, trebuie să știți că rata lunară este calculată la un număr de 10 rate fără dobândă, prin cardurile de cumpărături.

Mobilează casa cu cele mai dorite produse de la LEMS

Dormitorul Zeppelin cu pat California este definit prin design exclusivist, inspirat de aspectul ciocolatei. Balanţa cromatică a nuanţelor de ciocolată și alb conferă dormitorului un aspect echilibrat şi relaxant. Sistemul modular se remarcă prin: multitudinea de module din care puteți alege în funcție de spațiul disponibil din casă, spațiu generos de depozitare dat de înălțimea mărită a șifonierelor (până la 237,5 cm față de cele standard de 205 cm), design elegant, rezistență deosebită a modulelor datorită construcției robuste, accesorii moderne (picioare reglabile din interiorul șifonierului ce facilitează reglajele finale după montarea completă a acestuia, lift pentru umerașe ce facilitează accesul indiferent de înălțimea utilizatorului, sistem de închidere silențios). O caracterstică foarte importantă este însă calitatea ireproşabilă a produsului la un preţ accesibil.

Mobilează casa cu cele mai dorite produse de la LEMS

O bucătărie elegantă, aerisită, cochetă, dar mai ales practică, cine nu și-ar dori așa ceva? Bucătăria Karisma L275 x 313 cm transformă în realitate visul celor mai pretențioși clienți. Integrată în categoria Lux, mobila de bucătărie Karisma răspunde oricăror cerințe cu flexibilitate și versatilitate. Configurația prezentată este realizată din fronturi MDF frezate sau vopsite, și feronerie Blum. Noi îți punem la dispoziție bucătăria Karisma, caracterizată de finețe și eleganță într-un spațiu practic!

Mobilează casa cu cele mai dorite produse de la LEMS

Fie că este vorba de bucătărie, baie, dormitor, living, sau hol, aspectul oricărei încăperi este influențat în ultimă instanță de tipul de mobilier întrebuințat. Și foarte important, piesele de mobilier utilizate trebuie să se plieze în decor și să ofere o notă de eleganță și bun gust locuinței.

Aflați mai multe informații și despre celelalte modele de mobilă LEMS pe http://www.lemet.ro/produse.html

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here