Motive pentru care buchetul de mireasă ar trebui să conțină flori uscate și criogenate

0

Atunci când planificați nunta, buchetul de mireasă este unul dintre cele mai importante accesorii. Alegerea florilor potrivite pentru buchetul de mireasă poate fi o sarcină dificilă, deoarece există atât de multe opțiuni disponibile. Cu toate acestea, în ultimii ani, florile uscate și criogenate au devenit tot mai populare în compoziția buchetelor de mireasă. Iată motivele pentru care ar trebui să luați în considerare includerea acestor tipuri de flori în buchetul vostru de mireasă.

Durabilitatea

Unul dintre principalele avantaje ale florilor uscate și criogenate este durabilitatea lor. Aceste flori sunt conservate într-o formă uscată sau înghețată, ceea ce înseamnă că nu se vor ofili în timpul zilei de nuntă. Acest lucru face ca buchetul de mireasă să rămână proaspăt și frumos pe tot parcursul evenimentului și să poată fi păstrat ca amintire pentru mulți ani în viitor.

Variație de culori și texturi

Florile uscate și criogenate vin într-o gamă variată de culori și texturi. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a crea un buchet unic și personalizat care să se potrivească perfect cu tema și paleta de culori a nunții voastre. Puteți combina diferite tipuri de flori uscate și criogenate pentru a obține un aspect și o textură deosebite în buchet.

Disponibilitate pe tot parcursul anului

Diferite tipuri de flori au sezoane specifice de înflorire și pot fi dificil de găsit în anumite perioade ale anului. Cu florile uscate și criogenate, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu disponibilitatea. Acestea pot fi achiziționate și păstrate în avans, asigurându-vă că veți avea buchetul dorit în ziua nunții, indiferent de sezon.

Rezistența la alergii

Pentru miresele și invitații care sunt sensibili la polen și pot suferi de alergii sezoniere, florile uscate și criogenate pot fi o opțiune mai bună decât florile proaspete. Deoarece aceste flori sunt uscate sau înghețate, ele nu mai conțin polen, ceea ce reduce riscul de reacții alergice.

Oferă o notă de eleganță și nostalgie

Florile uscate și criogenate adaugă o notă de eleganță și nostalgie buchetului de mireasă. Acestea au un aspect atemporal și pot crea o atmosferă romantică și vintage. Dacă vă doriți buchete de mireasă care să aibă un farmec special și să atragă atenția în fotografii, florile uscate și criogenate pot fi alegerea ideală.

Păstrare ușoară după nuntă

După nunta voastră, veți dori să păstrați buchetul de mireasă ca amintire. Cu florile uscate și criogenate, acest lucru este ușor de realizat. Aceste flori nu se ofilesc și nu necesită îngrijire constantă, ceea ce face ca păstrarea buchetului să fie o sarcină simplă.

În final, decizia de a include flori uscate și criogenate în buchetul de mireasă este una personală și depinde de preferințele și gusturile voastre. Cu toate acestea, aceste tipuri de flori aduc numeroase avantaje, cum ar fi durabilitatea, variația de culori și texturi, disponibilitatea pe tot parcursul anului și aspectul lor elegant. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni care să aducă un plus de frumusețe și durabilitate buchetului vostru de mireasă, florile uscate și criogenate merită cu siguranță să fie luate în considerare.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here