Trucul banal care îți salvează orhideele ofilite. Ce e bine să faci, de fapt

1

Atunci când orhideea este îngrijită corespunzător, te răsplătește cu un spectacol de flori delicate și frunze verzi sănătoase. În funcție de varietate florilor, mulți oameni păstrează orhideele ca plante de apartament în interior.

Dacă observi că ordihhea ta începe să se ofilească, este un semn că ceva nu este în regulă. Frunzele căzute sau florile ofilite indică faptul că planta este stresată. Dacă remediezi această problemă la timp, planta ar trebui să se recupereze complet.

De ce se ofilesc orhideele

Cel mai adesea, orhideele se ofilesc din cauza udarii excesive sau dacă rețin prea multă umiditate. Orhideele necesită un drenaj bun și au nevoie de aer pentru a circula în jurul rădăcinilor. Dacă solul pentru ghiveci este saturat, acest lucru duce la moartea rădăcinilor și duce la ofilirea frunzelor și a florilor de orhidee.

Trebuie remarcat și faptul că orhideele sunt sensibile la schimbările de mediu, iar ofilirea este un semn de stres și există mai multe motive pentru care orhideele se ofilesc.

un comentariu

  1. […] Atunci când orhideea este îngrijită corespunzător, te răsplătește cu un spectacol de flori delicate și frunze verzi sănătoase. În funcție de varietate florilor, mulți oameni păstrează orhideele ca plante de apartament în interior. Dacă observi că ordihhea ta începe să se ofilească, este un semn… Cititi mai multe aici: Trucul banal care îți salvează orhideele ofilite. Ce e bine să faci, de fapt […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here