Ne dorim foarte mult să salvăm planeta, dar facem exact contrariul

0

Nu trăim oare într-o lume absurdă? Ne dorim foarte mult să salvăm planeta, dar facem exact contrariul. Producem pungi din hârtie în loc de pungi din plastic și risipim astfel, și mai multe chimicale, energie și milioane de arbori pentru a le produce. Folosim din ce în ce mai mult combustibil bio și astfel punem în pericol pădurile tropicale și proviziile de hrană ale țărilor din lumea a treia. Cumpărăm mâncare organică importată din Noua Zeelandă. Ne dăm toată silința, dar totuși irosim mai multe resurse decât până acum.

N-ar fi mai bine să folosim ceva ce nu poate fi irosit. De ce nu folosim aerul? Doar aer, aer pentru a salva energie, aer pentru a reduce CO2, aer pentru a proteja oamenii, mâncarea, bunurile noastre cele mai de preț. Am putea face toate astea doar cu 100% aer? Nu, nu putem, dar o facem cu 98% aer. Cum? Proiectând aer… din 1952 încoace. Noi învățăm aerul cum să protejeze televizoarele, organele interne, vinul, peștii, copiii, albinele, chiar și propriile noastre capete. Învățăm aerul cum să diminueze costurile energiei, costurile construcțiilor, ale izolațiilor, zgomotului sau cum să reducă emisiile de CO2.

Citeşte despre cel mai mare producător de termosistem din România: Aeria Gold all-inclusive şi termosistemul, motoare de creștere pentru AdePlast

Instruim aerul pentru a vă încălzi pe voi și familiile voastre. Facem aerul rentabil, productiv, versatil și eficient.

Așadar, vă invităm să spuneți bun venit unui nou nume mare pentru o mare idee- airpor, aer proiectat.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here