Noul catalog IKEA 2016. Care sunt noutățile

0

Retailerul de mobilă IKEA va lansa noul catalog pe 12 august în România. Dar până atunci, dacă sunteți curioși să aflați cu ce noutăți vine IKEA, echipa CasoTeca vă oferă posibilitatea să răsfoiți online noul catalog IKEA și să aflați care sunt noutățile.

Catalogul cu numărul 65 din istoria IKEA s-a lansat în SUA și este disponibil online. În România, noul catalog IKEA 2016 va fi lansat oficial de-abia pe 12 august, iar mai apoi noul catalog va ajunge și în casele românilor. Tema noului catalog IKEA 2016 este “Acele lucruri mărunte care contează” și pune accentul pe bucătărie, locul unde începe ziua. Imaginea de pe coperta catalogului înfățișează un tată care pregătește micul dejun cu fiul său, în bucătărie.

“Ne concentrăm pe viețile oamenilor în jurul bucătăriei pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească viața prin trucuri mărunte”, spune Marty Marston, purtător de cuvânt al IKEA în SUA.

Noua gamă de produse din noul catalog IKEA 2016 include o masă rustică, dar chic, pentru opt persoane, dar și noi pahare, carafe și farfurii din colecția 365+. În plus, pe parcursul anului, IKEA va lansa noi produse ce fac parte din colecții speciale, numite Vitality.

Una dintre aceste colecții este SINNERLING, realizată în colaborare cu designerul Ilsa Crawford din Marea Britanie. Colecția are 30 de produse, iar mobilierul este conceput în așa fel încât clienții sunt cei care vor decide cum vor utiliza piesele de mobilier. Lansarea colecției este planificată pentru luna octombrie a acestui an.

ilse1

ilse2

ilse3

Noutăți sunt și pentru pofticioși. Pe lângă renumitele chifteluțe din carne de porc sau vită, IKEA va introduce două noi produse în meniu: chifteluțele vegetale și cele de pui, fără gluten și lactate.

O parte din noile produse IKEA sunt deja disponibile și în România, unde pot fi vizualizate online la secțiunea Noutăți. Catalogul IKEA poate fi răsfoit online AICI.

 

 

ikea2

ikea3

ikea4

ikea5

ikea6

ikea7

ikea8

ikea9

 

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here