Masa de toaletă, utilă în dormitor

1

Dacă trusa de machiaj o păstrezi în baie, cremele de corp în dormitor, iar lacul de unghii este undeva pe birou, atunci e timpul să-ți acorzi un răsfăț și să-ți alegi o masă de toaletă potrivită pentru dormitor. Nu vei avea dor un loc al tău, ci și un loc unde vei putea avea toate aceste produse, fără să le mai rătăcești prin casă.  CasoTeca îți propune câteva idei de unde îți poți alege masa de toaletă, utilă în dormitor.

PUB: Am descoperit un super televizor SONY pe e-MAG redus cu 1100  lei. Vezi și tu despre ce e vorba

Prima întrebare la care trebuie să găsești un răspuns este: Ce fel de masă de toaletă vrei? Să fie o masă de toaletă simplă sau cu sertare? Vintage sau modernă? Oricare ar fi răspunsul tău, iată mai jos câteva idei.

Dacă ești fericita posesoare a unei piese de mobilier vechi, atunci poți să o recondiționezi și să o transformi într-o masă de toaletă shabby chic. Sau o poți vopsi într-o singură culoare. Iată de ce ai nevoie pentru un stil shabby chic: grund, culoare acrilică albă și neagră,  hârtie abrazivă și lac de mobilă. Dă cu grund pe toată suprafața mobilei, așteaptă să se usuce, după care poți vopsi cu negru fie doar colturile și contururile, fie întreaga piesă.  Se trece apoi la vopsit cu alb, după care mai aștepți puțin să se usuce. Când s-a uscat, ia hârtia abrazivă și smirgheluiește marginile sau porțiunile pe care vrei să le scoți în evidență. La final, aplică un strat de lac pentru mobilă.

masa toaleta1

masa toaleta7

masa toaleta17

masa toaleta19

masa toaleta20

masa toaleta22

masa toaleta21

PUB: Am descoperit un super televizor SONY pe e-MAG redus cu 1100  lei. Vezi și tu despre ce e vorba

Dacă dormitorul e mai mic, iar o masă de toaletă masivă ar încărca mult camera, atunci apelează la un mic truc. Cumpără o masă simplă de toaletă, care o poți amplasa într-o nișă, în locul unei noptiere sau într-un colț, deasupra căreia poți pune o oglindă cu o formă rotundă.

masa toaleta2

masa toaleta3

masa toaleta8

masa toaleta10

masa toaleta11

masa toaleta25

Pentru o masă de toaletă modernă și clasică în același timp, optează pentru stilul hollywoodian, cu becuri pe marginea oglinzii.

masa toaleta6

masa toaleta26

masa toaleta14

masa toaleta13

 

 PUB: Am descoperit un super televizor SONY pe e-MAG redus cu 1100  lei. Vezi și tu despre ce e vorba

un comentariu

  1. […] Fardurile. Una din reguli se referă la produsele de machiaj, care trebuie depozitate la temperatura camerei. Temperatura schimbătoare din baie, de la aburii unei băi fierbinţi la răcoarea care se face atunci când baia nu este folosită, nu este ideal pentru farduri, rujuri sau alte produse de machiaj. Poate că e timpul să te gândeşti serios la o masă te toaletă în dormitor. CasoTeca ţi-a prezentat câteva idei pentru mesele de toaletă. […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here