5 moduri de a avea mai mult spațiu, cu mobila de dormitor

0

Deși când alegem mobila de dormitor nu ne gândim prea mult la economia de spațiu, în timp ajungem invariabil să ne dorim mai multe soluții de depozitare, astfel încât camera în care dormim să fie cât mai aerisită.

Magazinele de mobilă Lem’s oferă în continuare reduceri de până la 40% la mobile pentru dormitor, așa că este un moment excelent să te gândești la redecorarea camerei în care petreci în jur de 30% din timp în fiecare zi!

De la un șifonier sau dressing generos până paturi cu sertare, există o mulțime de variante prin care să te asiguri că nu aglomerezi camera de dormit.

Iată-le pe cele preferate (și testate!) de echipa noastră:

1. Șifonier încăpător, cu soluții inteligente de depozitare: sertare interioare, lift pentru umerașe și cu ușile glisante. Ușile glisante economisesc spațiu considerabil și dau un aer foarte modern mobilierului.

optiuni-sifoniere

2. Oglindă exterioară, pe șifonier: este mai mult un truc decât o soluție, pentru că aceasta doar creează senzația de spațiu

Dormitor_Miracco_53. Pat cu sertare: în care să depozitezi perne, pilote, pături și plăpumi, adică toate acele obiecte voluminoase care ocupă spațiul din dormitor.

 

pat_karo-hi

4. Comoda –mulți dintre noi încearcă să renunțe la ea, însă este esențială dacă vrem o mobilă de dormitor care să ne ajute să păstrăm ordinea și spațiul liber. În comodă putem depozita, de exemplu, hainele care nu sunt de sezon, astfel încât șifonierul să rămână pentru folosire constantă și ușoară, iar hainele să nu fie alungate din casă la fiecare 6 luni. În plus, PE comodă putem pune o mulțime de obiecte personale pe care le dorim aproape în camera de dormit: fotografii dragi, cosmetice, cărți… nu trebuie să fie toate pe noptierele de lângă pat.

comoda-usi-130-hi

5. Noptierele –acestea trebuie alese astfel încât să îndeplinească atât scop de design, adică să încadreze frumos patul, dar și scop utilitar: să aibă sertare suficient de mari încât să poți pune totuși câteva obiecte pe care le dorești la îndemână langă pat: medicamente, încărcătoare de telefon, aparat anti insecte, pastile împotriva insectelor, etc.

Noptiera-L-60-2sertare-hi

Sperăm să încercați sfaturile noastre și …nu uitați că aveți șansa sa redecorați dormitorul pentru mai mult spațiu, cu un buget mai mic: reduceri la mobila Lem’s vor fi până pe 16 august.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here