Nuanțe de ruj pentru brunete. Ce culori se potrivesc cel mai bine cu părul brunet

0

Când alegi nuanța potrivită de ruj pentru buzele tale, ia în considerare tonul pielii și culoarea ochilor tăi. Pentru tonuri mai deschise ale pielii, încearcă nuanțe calde, cum ar fi roșul cu subtonuri de portocaliu sau piersica. Pentru tonuri mai închise ale pielii, optează pentru nuanțe mai adânci, precum roșul închis sau burgundy-ul.

Dacă ai ochii căprui, poți încerca nuanțe mai intense, cum ar fi roșul aprins sau violetul profund, pentru a-ți evidenția privirea. Pentru ochii albaștri sau verzi, optează pentru nuanțe mai reci, cum ar fi roșul cu subtonuri de albastru sau nude-ul rozaliu. Nu uita să iei în considerare și ocazia sau evenimentul la care vei purta rujul. Pentru ocazii mai formale, poți alege nuanțe intense, în timp ce pentru activități de zi cu zi poți opta pentru nuanțe mai subtile și naturale.

Nuanțe de ruj pentru brunete

Tendințele actuale de make-up ne invită să încercăm totul, să experimentăm cu diferite produse, tehnici, culori…. Cu toate acestea, există câteva secrete pentru a obține un look reușit și, adesea, dacă nu întotdeauna, acestea sunt legate de culoarea pielii și a părului nostru.

Dacă ești brunetă, norocul îți surâde astăzi, fiindcă în acest articol ne vom concentra pe cea mai bună nuanță de ruj pentru brunete. Sau, mai bine zis, cele mai bune nuanțe!

Descriere: Cine a inventat rujul: Ce vechime are și din ce era făcut acum mii de ani

1. Roz nude

O nuanță ideală de ruj pentru brunete este rozul nude cu finisaj mat, în special dacă ai un ten deschis, cu o ușoară nuanță de roz. Această culoare se potrivește perfect și brunetelor cu păr șaten și ochi căprui.

2. Ruj burgundy

Îți plac culorile roșiatice? Dacă da, ești norocoasă! Fără doar și poate, rujul burgundy se potrivește de minune doamnelor și domnișoarelor care au părul negru. Alege un ton de roșu închis, dar intens, care te va face să strălucești dacă ai podoaba capilară închisă la culoare.

3. Ruj culoarea vinului

Așa cum am menționat anterior, buzele roșii sunt întotdeauna o alegere excelentă pentru femeile brunete. Dar dacă vrei să explorezi și alte nuanțe în gama roșie, care să-ți ofere o notă elegantă și senzuală, atunci rujul de culoarea vinului este alegerea potrivită pentru tine.

4. Ruj gri lila

Nuanțele mate de gri reprezintă o alegere excelentă pentru brunetele care caută o notă distractivă pe buze. Unul dintre rujurile care atrage atenția în lumea frumuseții este rujul gri lila, care oferă un amestec intrigant între gri și maro atunci când este aplicat pe buze, în funcție de nuanță, textură și marcă.

5. Ruj albastru

Griul lila este, într-adevăr, o alegere originală, dar pregătește-te pentru o opțiune și mai îndrăzneață. Chiar dacă poate fi considerat mai dificil de purtat, rujul albastru poate arăta absolut magnific pe buzele unei doamne sau domnișoare brunete.

Sursa: ego.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here