O sufragerie în stil New York – sfaturi, inspirații

1

Interioarele frumoase în stil american, în special cele în stil New York, încântă pe toată lumea. Nu este deloc surprinzător – sunt o combinație perfectă de clasică și modernitate și sunt asociate cu un climat metropolitan de lux. Cum să creați un aranjament în stil New York departe de acest oraș unic? Tot ce aveți nevoie sunt câteva reguli simple despre culori, forme și aspect, precum și accesorii elegante – un tablou pe pânză sau textile pentru a forma un decor în stil New York!

New York, New York… în toate sufrageriile!

Care sunt cele mai importante caracteristici ale stilului New York?

  • Culorile – discrete, în proporții potrivite. Este permisă combinarea mai multor culori în proporție de 70/20/10 – culoarea de bază ocupă 70% din suprafață, culoarea de completare 20%, iar 10% din întreaga culoare este un contrapunct, adică o culoare de ton asociată, dar distinctivă, de exemplu, mai puternică.

  • Punctul focal – fiecare sufragerie în stil New York are punctul său principal. Cel mai adesea, acesta va fi reprezentat de mobilier de odihnă cu o măsuță de cafea, așezat în mijlocul sufrageriei (nu la perete!). Această mobilă reprezintă epicentrul vieții sociale, un loc de odihnă și de pace.

  • Mobilier adecvat – dacă doriți să cumpărați mobilier în stil New York, merită să acordați atenție formelor – acestea ar trebui să fie asociate cu moliciunea, să nu aibă margini ascuțite, să fie destul de simple și armonioase. Nu orice piesă de mobilier tapițată se potrivește – merită să acordați atenție mobilelor cu cotiere largi, care vă încurajează să stați confortabil.

Desigur, toți cei care visează la stilul New York și, în plus, sunt fani ai serialului „Friends”, doresc să aibă în sufragerie un aranjament similar cu cel pe care l-au avut cei cinci prieteni din Manhattan. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr – acest aranjament a fost o viziune liberă a creatorilor serialului, deși faimoasele canapele, atât în apartament, cât și în Central Park, se potrivesc deja convenției.

Tablou pe pânză în stil New York

Dintr-o sufragerie în stil New York nu pot lipsi decorațiunile elegante, iar un punct foarte important aici sunt tablourile. Merită să alegeți un tablouri canvas, care, cu culorile sale, se va potrivi perfect cu întregul aranjament. Când vine vorba despre motive, stilul New York este reprezentat mai ales de abstracțiuni sau natură, de asemenea, sub o formă non-standard, modernă. Pe de altă parte, când doriți să introduceți în interior doar un mic element în stil New York și să nu schimbați întregul aranjament, merită să alegeți un tablou, desigur, cu New York – acesta vă va permite să simțiți atmosfera și poate să inițiați schimbări majore în amenajare, iar daca nu, va fi pur si simplu un decor modern și stilat cu tema orașului preferat.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here