Oamenii caută decorațiuni interioare cu efect de „WOW”

0

Decorațiunile reprezintă „cireașa de pe tort” într-un interior. Ele oferă personalitate spațiului și îl fac să prindă viață. În acest an, se observă o nouă tendință pe această piață pe care au început să primeze obiectele de calitate, funny, cu stil sau cu un efect „wow”.

Leuk! Home

Deși piața decorațiunilor interioare premium este momentan destul de restrânsă, oamenii sunt din ce în ce mai deschiși în a achiziționa obiecte decorative create de designeri renumiți internațional, spune Iulia Iuga-Dohmen, fondatoarea magazinului online de decorațiuni interioare inedited Leuk! Home într-un interviu exclusiv pentru Casoteca.

După un an 2023 în care businessul magazinului online a mers bine, anul 2024 marchează o creștere, stimulat și de încrederea tot mai mare a clienților în produsele Leuk! Home.

„De asemenea, cumpărătorii din mediul online au prins și mai multă încredere de-a lungul timpului în a face achiziții de produse mai costisitoare având ca reper doar niște poze. Ce-i drept, dacă sunt branduri cunoscute, cu o notorietate în piață, este mult mai ușor în a câștiga încrederea clientului. Ne dorim să fim prezenți în cât mai multe case din România. Designul de calitate nu se demodează niciodată”, spune Iulia Iuga-Dohmen.

Decorațiunile Leuk! Home

Printre cele mai căutate elemente de decorațiuni de interior au fost parfumurile de casă franțuzești, dar și obiectele decorative mai deosebite și amuzante cum ar fi un suport de scobitori în formă de iepure sau solnițele cu magnet. Totuși, vedeta site-ului este celebrul storcător de fructe creat de designerul Philippe Starck – „Juicy Salif”. Această piesă decorativă este expusă în Muzeul de Artă Modernă și Muzeul de Artă Metropolitan din New York și este obiectul decorativ preferat de către designeri și arhitecți. 

Dar cel mai scump produs vândut de Leuk! Home este platoul de prăjituri Anna Gong. Colecția Ana Gong este una specială, creată de designerul italian Alessandro Mendini. El reinterpretează o tipologie tradițională prin designul său bogat în sugestii artistice. Anna Gong este un suport elegant cu trei plăci care se transformă, odată închis, într-un portret sculptural fascinant. În colecția Anna Gong se găsesc mai multe produse compatibile, cum ar fi tirbușoane, dopuri de vin și de șampanie. 

Un obiect decorativ de calitate reprezintă un echilibru între util și frumos, de care te poți bucura mulți ani, iar majoritatea decorațiunilor din magazinul Leuk! Home sunt create de către designeri faimoși din întreaga lume, o parte dintre acestea având statutul de design iconic.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here